Član
hahah, niko bolje ne rece! (Y)s1ck je napisao(la):to sto si otisao u policiju samo si izgubio sat vremena bezveze...
hahah, niko bolje ne rece! (Y)s1ck je napisao(la):to sto si otisao u policiju samo si izgubio sat vremena bezveze...
almyr je napisao(la):....
Sjedio sam sa djevojkom na klupi pored Miljacke, u blizini Malezijskog mosta, kada smo krenuli pridju nam dvojica likova, jedan je 100% maloljetnik, uhvate me.....
ibizasa je napisao(la):almyr je napisao(la):....
Sjedio sam sa djevojkom na klupi pored Miljacke, u blizini Malezijskog mosta, kada smo krenuli pridju nam dvojica likova, jedan je 100% maloljetnik, uhvate me.....
Kako izgledaju ta dvojica? Visina, građa, kosa, ten i slično - bilo šta što si zapazio bar kod jednog a da se ističe?
Na kojoj obali si sjedio, nisi valjda iza osnovne škole uz miljacku :/ ?
I... kako te tako spretno uhvatiše za ruke itd... ?
Halali zbog pitanja ali ne živim baš tako daleko od malezijskog mosta i desi se bar jednom sedmično da ga prelazim a ljeti konstantno biciklom duž obale pičim.
naravno, slazem se, i ko god kaze drugacije nije normalan...mk3_16v je napisao(la):nek je zdravo glava bice mobitela i satova,,
allroad je napisao(la):Ma po ovom sarajevu ne treba bez pistolja hodat nikako
c0d14c je napisao(la):Meni je samo cudno sto su to napravili dok si bio sa djevojkom ostalo me nista ne cudi. Uvijek je bilo kojekakvih kur... i kradja ali isto kao da je prije neki kodeks bio da toga nema ako je par u pitanju. A da istjerujes pravdu samo se zavalis jos vise 99% su sanse da to neces uspjet vratit sto su ti uzeli a 100% da ces popusiti neku kaznu ako uzmes stvar u svoje ruke jer tebi nije svejedno za kaznu a njih vjerovatno boli briga i bog zna koji si ti po redu kojem su to napravili. Moj ti je savjet da malo vise pratis gdje sjedas i tak to. Kao sto neko rece u prethodnom postu u centru da ti se nesto desi tako na klupi minimalne su sanse jer ima jos raje koja tako sjedi po klupicama i neko od njih ce imat los dan i priskocit ce ti u pomoc, nece iz tog razloga kao da se solidarise vec da se isprazni.
almyr je napisao(la):allroad je napisao(la):Ma po ovom sarajevu ne treba bez pistolja hodat nikako
ma znam ja da je to tako drug, ali ne isplati se ni radi telefona lezati u zatvoru, da propucam nekoga pa onda ja idem lezati...