kozna obloga volana

kozna obloga volana

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
znam da ima vise ovakvih tema sve sam procitao ali nisam nasao sta meni treba znaci kad dobijem informaciju admini mogu delete e ovako cuo sam da nekakv lik radi kozne obloge za volan kavalitetan je i jeftin 30KM je cijena obloge samo ne znam gdje se nalazi pa eto ako neko zna neka napise:icon_question:

Član
To je vrlo komplikovano i zajtjevno za raditi,tako da cijena od 30km je prejeftino,ako mislis na oblaganje volana u kozu kao kog nekoh fabrickih modela...

Član
Mislim da je to neko govorio za lika sa dobrinje! Samo sto taj ne radi ni kvalitetno,ni dobro,tj. meni je pokusavao da uradi 2 puta ali bezuspjesno! Znaci za te stvari Esmer iz Visokog,doktor nauka,60 km ali vrijedi svake marke! ;)

Član
Bravo 16v je napisao(la):
Mislim da je to neko govorio za lika sa dobrinje! Samo sto taj ne radi ni kvalitetno,ni dobro,tj. meni je pokusavao da uradi 2 puta ali bezuspjesno! Znaci za te stvari Esmer iz Visokog,doktor nauka,60 km ali vrijedi svake marke! ;)

Potpis veliki na ovo ! :cool:

Član
ne mislim na tog sa dobrinje a znam za njega neki su govorili da cak i dobro radi........znaci samo esmer iz visokog........moze delete ili lock [/align]

M A R E X je napisao(la):
To je prejeftino 60km pa znate koliko se doplacuje za fabricki volan oblozen kozom....

Zato ovi iz auto kuca kad kupujes novo auto, odnesu volan- majstor uradi , onda kao extras uracunaju 3oo-400 maraka !!!;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.