Kopija Rolls-Roycea za 30 hiljada funti

Kopija Rolls-Roycea za 30 hiljada funti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Kompanija Rolls-Royce razmišlja o podizanju tužbe nakon što je Kina na tržište pustila kopiju njihovog modela Phantom, koja košta samo 30 tisuća funti.

60213945.jpg


Model Geely GE predstavljen je na sajmu automobila u Shangaiju gdje je odmah proglašen velikom konkurencijom originalnom Phantomu. Prototip dužine 5,4 metara, crne je boje, te nedvojbeno rađen prema dizajnu originalnog Rolls-Roycea.

I premda proizvođači Geelya tvrde da su samo 'redizajnirali klasiku', šefovi Rolls-Roycea konzultirali su odvjetnike te razmatraju moguće opcije. 'Naša kompanija odnosi se vrlo zaštitnički kada su u pitanju brend i imidž, te ozbiljno shvaća svaki pokušaj imitacije', izjavio je glasnogovornik Rolls-Roycea.

Prepoznatljiva prednja maska, kao i figurica 'Flying Lady' dijelovi su koje je kompanija posebno zaštitila. Sa svojom cijenom od 250 tisuća funti, originalni Rolls-Royce bio je samo privilegija nekolicine. No njegova kopija Geely GE nudi 'luksuznu mobilnost' po cijeni od samo 30 tisuća funti što je prava sitnica u odnosu na original.

Automobil dolazi s klimom, ostavom za cigarete i frižiderom, tepihom od prave vune te s posebnim ekranom na krovu koji imitira zvjezdano nebo, što je također element preuzet iz originalnog Phantoma.

60213946.jpg
 
Član
ma kinezi au glavni,kad sam vidio neki dan smarta,onog malog,dvosjeda,kineskog,nista me ne iznenadjuje
1_smart-vs-chinese-smart.jpg

:D
 
Član
Ma ja ipak mislim da je Rolls-Royce kopirao Geely GE i da oni trebaju Rolls-Royce da tuze:lol:....
 
Član
dokad:smajli18::smajli18:

Evo i luksuzne unurasnjosti.



Evo neki od dizajnerskih "poduhvata" zbog kojeg je kina TOP SELLER






I naravno samo stavi "SVOJ" znak

 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top