The_Dag je napisao(la):Duhan nije učino sedždu Allahu, i ja ga pržim pred očima
Ma brate mili,onaj ćejf uz jutarnju kahvu kad je pripalim nebi dao za dunjaluk,poslije jela...a pogtovo uz ramazan poslije iftara kad me okine mmmmmm.Ma ćejf ba...jos pogotovo kad sam u Sarajevu ljeti kod rođaka.Ujutro ustanem,sjednem na balkon,čitavo Sarajevo vidim,kahva miriše,Sarajevo miriše,upalim sevdalinku i zapalim cigaru...jooooooooooooooooooooooooooooooj meraaakaaaa
Rozimacak je napisao(la):super light ronhil..već dugo dugo .i djelomično sam protiv zabrane !!
Mislim da bi trebalo zabranit alkohol i kavu u birtijama jer je obadvoje štetno za zdravlje..a debele bi trebalo izvagat na ulazu i zabranit im da ulaze u restorane zbog toga što nemaju potrebe jesti i loše djeluju na okolinu..itd ..itd:icon_smile:
emir_89 je napisao(la):Rozimacak je napisao(la):super light ronhil..već dugo dugo .i djelomično sam protiv zabrane !!
Mislim da bi trebalo zabranit alkohol i kavu u birtijama jer je obadvoje štetno za zdravlje..a debele bi trebalo izvagat na ulazu i zabranit im da ulaze u restorane zbog toga što nemaju potrebe jesti i loše djeluju na okolinu..itd ..itd:icon_smile:
tebi cigare izjele mozak. vise ne znas ni sta pises...
The_Dag je napisao(la):Duhan nije učino sedždu Allahu, i ja ga pržim pred očima
Ma brate mili,onaj ćejf uz jutarnju kahvu kad je pripalim nebi dao za dunjaluk,poslije jela...a pogtovo uz ramazan poslije iftara kad me okine mmmmmm.Ma ćejf ba...jos pogotovo kad sam u Sarajevu ljeti kod rođaka.Ujutro ustanem,sjednem na balkon,čitavo Sarajevo vidim,kahva miriše,Sarajevo miriše,upalim sevdalinku i zapalim cigaru...jooooooooooooooooooooooooooooooj meraaakaaaa
GOLF TZ je napisao(la):emir_89 je napisao(la):Rozimacak je napisao(la):super light ronhil..već dugo dugo .i djelomično sam protiv zabrane !!
tebi cigare izjele mozak. vise ne znas ni sta pises...
haha....jes vala....razlika izmedju toga da se zabrane cigarete i toga sto ti kazes da se zabrani kafa je ta sto cigarete stete onom pored a kafa koliko ja znam jos ne.....:icon_smile: ja lika sta pise