ja sam folije imao na golfu, osim nekoliko usputnih opomena na pocetku nisam imao problema...
zadnjih 4-5 puta kada su me zaustavili nisu ni pitali za folije ono normala ni rijeci u vezi toga...uglavnom okolina srebrenika, tuzle..
ma jos smo mi divlja drzava jedni mogu, jedni ne.. nidje veze, kazne te i kad ima i kad nema zakona, koji niko ne moze pohvatati mjenja se svaki sat....pa eto nekima i za fabricki tonirana stakla pisali sto je smjesni seljakluk i sramota ..pa i za lumar...
jbga kad niko ne radi nesto konstuktivno (svi su u administraciji) najveci izvor punjenja budzeta je izgleda saobracaj..
o (ne)kulturi policijskih sluzbenika da ne govorim (kako neko rece nismo cuvali ovce zajedno- cuvali su oni sami, pojedini)...pa o onome ako si velika 'faca' mozes imati tamna stakla , voziti koliko hoces..ako te slucajno zaustave i prepoznaju normala pocnu se oni tebi izvinjavati itd...a ako je neki kokuzni student onda ce mu napisati zato sto su stakla neznatno zatamnjena, sto je stavio druge felge od onih fabrickih, sto nema onaj usrani prsluk i sl..
kako god folije idu na fiata uskoro