Kondez u gepeku????

Kondez u gepeku????

Član
Uvjek kada je toplije vrijeme imam kondez u gepeku, nisam vidio da negdje voda prolazi, kada podignem prostirku u gepeku na gumi i okolo nje bude kondez, nije mi jasno odakle?

Član
da nemas kakvu rupu u gepeku pa voda ulazi,sta bi drugo moglo bit,podigni sve sto imas i lagano peres auto i vidjeces neznam sta bi drugo moglo bit

Administrator
neka rupa na dnu gepeka ili mozda provlaci na dihtungu gepeka... da nije gdje stradao dihtung i tu ti sad provlaci vodu...

Član
pioneer_09 je napisao(la):
neka rupa na dnu gepeka ili mozda provlaci na dihtungu gepeka... da nije gdje stradao dihtung i tu ti sad provlaci vodu...

Pa mozda, a inace jeli ima neka rupa na gepeku kao odusak?mozda se to zacepilo ???

Član
neznam sad kod tebe al pogledaj keder i pogledaj stopove i njihove keder da nije popustio i slicno mora postojat neka rupa

Član
Uzmi kantu vode i polako polijevaj dio po dio gepeka i oko gepeka/kedere/stopove...dok negdje ne pocne uaziti voda...ja sam tako nasao

Član
ne pusta nidje vodu unutra,vec se stvara kondez,i ja se ***** s tim,kod mene pojacalo bude svo u goloj vodi,ja kontam da nekako napravim ventilaciju,kod mene je jos gore otkako sam stavio zvucnu izolaciju unutra ispod zadnjih tapacirunga i najlonom zatvorio da se ne uvlaci prasina,izgleda nema sad strujanja vazduha,pa je zbog toga.;)

Član
code: KR je napisao(la):
ne pusta nidje vodu unutra,vec se stvara kondez,i ja se je*em s tim,kod mene pojacalo bude svo u goloj vodi,ja kontam da nekako napravim ventilaciju,kod mene je jos gore otkako sam stavio zvucnu izolaciju unutra ispod zadnjih tapacirunga i najlonom zatvorio da se ne uvlaci prasina,izgleda nema sad strujanja vazduha,pa je zbog toga.;)

E to drug, gledao sam ja nigdje on nepusta, naprotiv citavo auto strasno dobro dihtuje, pa muziku kada pojacam i zatvorim gepek vani se skoro necuje dok unutra ubija!
Ja mislim da nema strujanja vazduha da negdje treba imati neki odusak i da taj kondez nastane zbog razlike u temperaturama, po danu toplo navece svjeze...
Danas sam ga detaljno oprao i nigdje u gepeku nije bilo vode, ali nekad podrosi i vidim na pojacalu i na tocku dizalici...

Tako je i kod mene bilo i nakraju sam nasao stara rupa od zadnje zablice ispalo iz nje ona plastikica i ostala rupa a nije se vidjela kad je ispod tablice i kad se pere auto voda ulazila u gepek. Silikon i problem rjesen.