Član
U redu je eddo...ne moras bas tako....eddo je napisao(la):ma nemas ti pojma ba ... :icon_twisted:
U redu je eddo...ne moras bas tako....eddo je napisao(la):ma nemas ti pojma ba ... :icon_twisted:
SoundLunatic je napisao(la):jao eddo, pa pokusavam nesto nauciti od vas ovdje, al nazalost slabo mi ide.. nema se prakse.. nemoze se samo po teoriji udarat..
btw: ja sam svoje davno rekao..
_JokeR_ je napisao(la):bolje lock ili fkt ce biti banovanih dusa... ko oce nek stavi ko nece ne mora dal valja ili ne valja ima i prednosti i mana, ako se ne varam igy nema kondenzator a brpao je ne znam imal bekir sad, ljudi fin akumulator dobar altenator DOBRI KABLOVI i uzivajte....
Armin_tz je napisao(la):U redu je eddo...ne moras bas tako....eddo je napisao(la):ma nemas ti pojma ba ... :icon_twisted:
SoundLunatic je napisao(la):jao eddo, pa pokusavam nesto nauciti od vas ovdje, al nazalost slabo mi ide.. nema se prakse.. nemoze se samo po teoriji udarat..
btw: ja sam svoje davno rekao..
Davor_ je napisao(la):Ja vas ne kontam majke mi!?!?
Jel iko od vas TEORETICARA ikada sklapao sisteme jace bar jedno kila rmsa ?! A da ne pricam o SPL setupima
Pokusajte i sve ce vam biti jasno
Toliko od mene!
SoundLunatic je napisao(la):@ tareee: ja sve gledam da od tebe naucim.. ehh.. :icon_biggrin:
@ Davor_ : izgleda da nije..
@ Igy: Eh da si stavljao kondice u sisteme imao bi jos bolje rezultate.. a ti svoje.. :icon_rolleyes:
@ Eddo: kuzim spiku.. a ovo za msn, pa sad.. nisi se jos izvukao.. imam ja jos pitanja.. :icon_biggrin: