error_xp je napisao(la):znaci ja misli felge i gume zajedno od 200 do 250
ErRoR je napisao(la):tibor987 je napisao(la):za 350 ce otici u svako doba dana, kolega mi takve prodavao, ma planule ko sibice sa tako-tako gumama...idu na sva stariaj auta, na svakome jako lijepo cuci, tako da je raspon kupaca veliki
Ja prodavao za 180 sa gumama, pa nece nitko... A lik ne rece koji su DOT gume, i koliko ima sare u mm, ako su kakve losije gume 3-4mm sare, 250maca je plafon po meni...
emir_89 je napisao(la):error_xp je napisao(la):znaci ja misli felge i gume zajedno od 200 do 250
dobro ba, reko si jednom, sta se ponavljas...
tzman je napisao(la):Ovo su Pirelli Cinturato P7 gume i gledam sad na NET-u svugdje ljudi traze oko 600KM za 4 polovne.
jeremija123 je napisao(la):Prije par mjeseci sam kupio na otpadu iste exip 15 7J sa 2 gume pirelli P6000 u dobrom stanju za 100KM i to skinuo sa GTI golfa koji je stigao dan ranije.E sad jest mi čovjek dao jeftinije jer sam uzeo još par stvari al i da ih središ, ispoliraš plafon je 250KM možda 300.Nemaju ljudi para, svi bi neke zamjene, kriza ekonomska, poplave, zemjotresi, skakavci ....
jeremija123 je napisao(la):Prije par mjeseci sam kupio na otpadu iste exip 15 7J sa 2 gume pirelli P6000 u dobrom stanju za 100KM i to skinuo sa GTI golfa koji je stigao dan ranije.E sad jest mi čovjek dao jeftinije jer sam uzeo još par stvari al i da ih središ, ispoliraš plafon je 250KM možda 300.Nemaju ljudi para, svi bi neke zamjene, kriza ekonomska, poplave, zemjotresi, skakavci....