R roki_actros Član 02.06.2009 #2 Imas u Beogradu firmu koja zastupa VDO...Prijatelj ima njihove cukice i extra su... www.stevcevic.co.yu
Imas u Beogradu firmu koja zastupa VDO...Prijatelj ima njihove cukice i extra su... www.stevcevic.co.yu
nismo Administrator 02.06.2009 #3 djomus je napisao(la): Interesuje me dali su pouzdani ovi mjeraci treba mi za T2? Kliknite za proširenje... nista posebno pouzdani
djomus je napisao(la): Interesuje me dali su pouzdani ovi mjeraci treba mi za T2? Kliknite za proširenje... nista posebno pouzdani
mtopic Član 02.06.2009 #4 FK i pouzdanost nemaju nista zajednicko ... Napisao ti je covjek, ako hoces pouzdanost onda VDO ili METRIKA, ali i od njih proberi neki skuplji model
FK i pouzdanost nemaju nista zajednicko ... Napisao ti je covjek, ako hoces pouzdanost onda VDO ili METRIKA, ali i od njih proberi neki skuplji model
lov2xlr8 Član 02.06.2009 #7 ma vdo,jesu skupi al kvalitet znaci ako hoces da ne ostanes bez ulja i pritiska .)
Fele Putovanja.ba Administrator 03.06.2009 #9 Nisu ni za stylinga pouzdani, jer neces dobit ni dva sa istom bojom osvjetljenja a da dalje ne pricamo
Nisu ni za stylinga pouzdani, jer neces dobit ni dva sa istom bojom osvjetljenja a da dalje ne pricamo
tibor987 Član 03.06.2009 #11 FK je za styla pravljena cukica, ne mozes ocekivati nesto posebno od cuke koja kosta 20€, a profesionalne su 6 puta skuplje skoro :icon_eek:
FK je za styla pravljena cukica, ne mozes ocekivati nesto posebno od cuke koja kosta 20€, a profesionalne su 6 puta skuplje skoro :icon_eek: