U sustini, to i funkcionise godinama...svi veci lanci kao Nestro petrol, Gasprom, pa cak i manji, oni koji imaju 2-3 i vise pumpi, imaju svoju tzv. "klub" karticu i bas i jesu ti bonusi koji nude mogucnost skupljanja bodova do nekog praga kad ga naplacujes, sto veci prag veci bonus ili pak popust odmah na kasi...ja licno imam i jednu i drugu karticu, i koristim ovu drugu opciju. Takodje skoro svi moji prijatelji i kolege imaju isto, i svi su zadovoljni.Koliko otprilike mjesečno trošite na gorivo?
Kolega i ja radimo na jednoj ideji za marketing benzinskim pumpama. Dio ideje ima veze sa grupnom kupovinom i popustima većim grupama pa me interesuje koliko se troši.
Druga stvar koja me interesuje je vaše mišljenje odnosno stav, da li bi ste za 1-3% stalnog popusta promijenili "omiljenu" pumpu?
Hvala unaprijed svima koji odgovore
Firminim vozilo 220 km - oko 3000 kilometara a privatno oko 200 km dizela
Poslano sa mog SM-G531F koristeći Tapatalk
Fiat punto 1.2 2013 godina ugradzen plinsta to trosi 4 ipo litra
U sustini, to i funkcionise godinama...svi veci lanci kao Nestro petrol, Gasprom, pa cak i manji, oni koji imaju 2-3 i vise pumpi, imaju svoju tzv. "klub" karticu i bas i jesu ti bonusi koji nude mogucnost skupljanja bodova do nekog praga kad ga naplacujes, sto veci prag veci bonus ili pak popust odmah na kasi...ja licno imam i jednu i drugu karticu, i koristim ovu drugu opciju. Takodje skoro svi moji prijatelji i kolege imaju isto, i svi su zadovoljni.