Bgm ja nemam iskustva s ovim psima sto si ti naveo ...
Al imam tornjaka kuci , to je bogami strahota za vidjeti , prvo on je sav zut jedini takav ispao ostali svi crno bijeli ...
Medjutim svidja mi se najvise sto kad ga pustim s lanca znaci nikog ne napada ,miran je i igra se lopte s djecom ,hoda i citav komsiluk ga zna ... jednostavno ima neku svoju turu recimo od moje kuce u krugu 100m tu se krece kad je pusten s lanca i tako da su ljudi navikli na njega ,ode do trafike uzme mandarinu sam ili mu oni nesto dadnu ...
A kad je na lancu ,odnosno sajli nema prilaza kuci nikome ,osim kazem komsiluku ima jedan komsija i komsinca starija jedino njima dopusti da pridju bez lajanja ... ostali se dobro zapitaju kad hoce da udju ...
To mi se posebno svidja ,mozes se igrati snjim i sve ali kad je na lancu znaci tad obavlja svoj posao uredno i jakoo dobro ma predobar je cuvar bogami ...
Ove godine u martu mjesecu je uhvatio dva lopova koji su provalili trafiku i krenuli bjezati kroz moju avliju , dok smo svi spavali pa cak i on prvi je protrcao ,drugi je krenuo i ovaj skocio na njega i uhvatio ga za nogu , a treci isto krenuo a posto je mrak bio nije vidio gdje se sajla nalazi krenuo da bjezi i sustigao ga je i i njega je uhvatio .. poslije toga policija dosla na par minuta , mi izasli iz kuce a pas rezi i stoji na sredini dok su njih dvojca lezala i jaukala od ujeda ...
Ja sam vise nego zadovoljan ...