Član
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):Kad ste vec razvezli temu o tim stvarima da i ja nesto priupitam, jel se iko sretao sa ovom stvarkom...
http://www.ebay.de/itm/USB-Adapter-MP3-CD-Wechsler-Mercedes-W140-W202-W210-C-E-/250834584759?pt=CE_Auto_Hi_Fi_Autoradios&hash=item3a66e804b7#ht_2115wt_1110
Kao neki adapter, po meni idealno resenje za one koji nece da vade fabriku, kod mene je Command 2.0 i ovo bi mi pasalo samo tako, usb napunim muzikom, i vozi....
Susretao sam se ja :icon_smile: neki dan sam bio kod momka da kupim baš takav isti za moj auto 150 KM (momak je član foruma deez) i nazalost kad smo sve skinuli meni je nedostajao neki adapter na kasetašu i nista od kupoprodaje,
Mislim da je taj interface extra stvar i puno bolja opcija od FM transmitera ali isto tako i skuplja opcija,
Mene bi taj interface da ga kupujem sa ebuy-a izasao oko 120-150 KM neznam tačno, al jbg treba se registrovat na ebay pa na paypal pa pripremiti karticu za paypal, ma hrpa peripetija a da još ne pominjem da ne volim kupovati stvari koje liče ne mogu provjeriti da li rade i da li su ispravne.