Ja sam se susretao sa tom Toyotom, po ravnom je vozio, a po brdima par puta me vozili u njoj. Auto jbg dobro izgleda meni, ide dobro, udoban je RELATIVNO (naprijed OK, zadnja klupa vala i nije udobna, pošto vidim da imaš Golfa 5, računaj da je tu negdje po tom pitanju, Golf je nazad relativno loš također). To po brdima kad smo se vozili je išlo sve fino i glatko, iako je vozio prijatelj koji nema neka sad velika off-road iskustva, doduše vožena je po nekim makadamskim stazama, nije sad baš preko stijena i drva se išlo
. On je imao i stariji model i bio je zadovoljan, kažu da su izdržljive i pouzdane, dobri motori i to (što ne sumnjam, ipak Japanac je to). Radio je koliko znam nekih sitnica na njoj pod haubom i na trapu (ništa na motoru, to znam) i kaže da i nisu baš jeftine za održavanje, ali da se ne kvari često, onda to nije neki problem po mom mišljenju. On i zimi i ljeti idi na svoju vikendicu koja je eto tako, na solidnom brdu, tj. ima nekih solidnih uspona, izlazili smo, bez problema, i ljeti i zimi. Nikad lance nije stavljao kad smo zimi išli, ali čovjek uvijek dobre nove gume kupuje, ne žali na tome.
Za mene lično je mana što unutra JAAKOO siromašno mi djeluje i što slabo koja ima neke jače opreme (u mom gradu ih ima 4-5, ni jedna nema ni xenone ni parking senzore nazad, da ne pričam o poštenom radio uređaju unutra ili komandama na volanu).
Sa ostalim nabrojanim nemam iskustva, ne znam hoće li ti nešto pomoći ovo moje, jer vjerovatno nisi čuo najbitnije - iskustva u off-road vožnji i 4x4, s tim dijelom nisam puno upoznat, samo znam da ide
.
P.S. Ako mogu prijedlog dati neki, da možda pogledaš malo i Freelandere.
Pozdrav i sretno s kupovinom.