Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
pozdrav forumasi brat mi trazi da kupi auto pa da pitam za prijedlog.znaci novac je izmedju 4-4500 km..pa sta kupiti ? neku Vectru B ili Astru G ? koji su motori dobri, koji losi, mane i prednosti ? ko sta zna neka pise ? ili da gleda nekog Fiata, Seata ili sta vec, predlozite ?
jako komforan i poprilicno velik auto,pogotovo sto ima zenu i djecu,ima prostora kao u prici,cijena se moze korigovati jos blago iz razloga sto se jedna obrva treba uraditi i to je sve od ulaganja.
ja sam 2x zadnje 2 godine na praoni stajao iza covjeka sa vectrom opere on nju ali posle nece da upali prvi put on sam izguro drugi put sam mu ja pomogo mislim da je bio 1.6
Sve to zavisi od auta do auta, najbitnije gledati koliko toliko ocuvan auto i uvjek imati bar 500-1000 za eventualne kvarove, jer niko na purvu ne moze uociti sve nedostatke
Za te pare Kerimov autic. Covjek je prvi vlasnik i auto je bas utegnut, vozio sam se u njemu do Zenice. Hoce covjek da se ponovi pa taman svima ugodno sa korisnim a cijena je smjesna