caus je napisao(la):koje ulje u octaviu 15w il 10w shelovo treba da mi dodje oboje iz france pa koje je bolje za nasut...
ma zab.rec. 1.9 tdi 66 kWLimpi je napisao(la):caus je napisao(la):koje ulje u octaviu 15w il 10w shelovo treba da mi dodje oboje iz france pa koje je bolje za nasut...
octavia je sirok pojam... koji motor :icon_question:
Limpi je napisao(la):to je oct. 1 , 505.00. spec je onda za nju... 15w nije bas za te tdi motore...
Franki je napisao(la):Evo čitam ovo i govori se da ima dosta duplikata....Sad ste me bacili u razmisljanje.
Dejane ja to ulje sipam mislim 5 w i sad sam se zabrinuo i ne znam hocu li ga vise sipati :icon_eek: :icon_question:
Najbolja je za zdravlje motora a mozes ti koristiti koje zelis ali ako oces da ti manje trosi i dobro radi uzimaj selenije koje se preporucuje za tvoj motor meni sa njom litru manje trosi ja mislim da ide 20k ona je oko 20km.Gazija2001 je napisao(la):raymo je napisao(la):Selenija 5w-40 wr izasla kod nas na 31km po litru kako je stanje kod vas u sarajevu?a bila je 20,5km plasticna boca ovlasteni
Vidim da voziš punta. Jel mora selenia za punta?
ali ima u taxibar za 19km:icon_biggrin::smajli43:milanelo je napisao(la):raymo je napisao(la):Selenija 5w-40 wr izasla kod nas na 31km po litru kako je stanje kod vas u sarajevu?a bila je 20,5km plasticna boca ovlasteni
ista situacija :icon_mad::icon_mad:
raymo je napisao(la):Najbolja je za zdravlje motora a mozes ti koristiti koje zelis ali ako oces da ti manje trosi i dobro radi uzimaj selenije koje se preporucuje za tvoj motor meni sa njom litru manje trosi ja mislim da ide 20k ona je oko 20km.Gazija2001 je napisao(la):raymo je napisao(la):Selenija 5w-40 wr izasla kod nas na 31km po litru kako je stanje kod vas u sarajevu?a bila je 20,5km plasticna boca ovlasteni
Vidim da voziš punta. Jel mora selenia za punta?
Dejan 16v je napisao(la):Franki je napisao(la):Evo čitam ovo i govori se da ima dosta duplikata....Sad ste me bacili u razmisljanje.
Dejane ja to ulje sipam mislim 5 w i sad sam se zabrinuo i ne znam hocu li ga vise sipati :icon_eek: :icon_question:
Ne znam, samo znam da je nakon 1000 kilometara vec potamnilo i nisam reagovao, kontam tako je sta znma jos mi je lik garantovao da je originalo uolje, aja ga vise nikad necu nasuti to sigurno!