Zar ima kod nas motul ??
Zar ima kod nas motul ??
Koje je auto? Jetta 2.0 ?Ma kontam ja to...nego ne znam koje da izaberem? Apsolutno se ne kontam u ulja....ne znam sta je koja cifra. Da li uzeti 10w 40 ili 5w 30? Da li ide sinteticko ili polu? Nasuo sam modricu high power polu sintetiku al mi je motor jede samo tako! Plin je u autu!
Moja preporuka:Da
2.0 85kw 2005
Liqui moly 10w40 neces se pokajat 5 litara 55 maraka u tvog ide 4,8 sa filterom.ja sipam u svog g4 1,6 8v ulje extra nepotrosi nista od zamjene do zamjene doduse umene je nov motor.Da
2.0 85kw 2005
Sigurnih i stvarnih 180 000. Zanima me da li sintetiku ili polusintetiku?vazna stavka,koliko kilometara ima automobil ?
vazna stavka,koliko kilometara ima automobil ?
Ne mora da znaci da ako je presao 200.000km da je motor ishaban toliko da predje na 10w40. Sta bi onda trebalo sipati u recimo Passat 2008 god. koji ima DPF a presao je 350.000km?pa auto ima blizu 200 hiljada,potrosen motor,koji kako vec kaze guta prilicno puno ulja,dakle spremann za generalku...zasto da sipa skuplje i rjedje ulje kojeg ce vise potrositi kad ce mu desetka odraditi isti posao i podmazati sve potrebne dijelove,plus manje ce potrositi....