mdeebosna Član 14.03.2013 #1 Ljudi dvoumim se izmedju nekoliko papucica,koje bi vi odabrali?? Ne zelim neke cunerkse...a ni preskupe... ove 3 vrste se krecu od 30 do 50KM...
Ljudi dvoumim se izmedju nekoliko papucica,koje bi vi odabrali?? Ne zelim neke cunerkse...a ni preskupe... ove 3 vrste se krecu od 30 do 50KM...
sema911 Član 14.03.2013 #2 ako su ovo papucice iz fisa 1. tanak alu. i savije se za par dana i otpadne ta ko guma 2. sarafi se raspadnu prilikom zavrtanja 3. prevelike i umjesto gas pritisces kvaciloo
ako su ovo papucice iz fisa 1. tanak alu. i savije se za par dana i otpadne ta ko guma 2. sarafi se raspadnu prilikom zavrtanja 3. prevelike i umjesto gas pritisces kvaciloo
Nemrin Član 14.03.2013 #3 Ne znam sta bih ti rekao...ove nekvalitetne mogu lako spasti u voznji i eto problema ?
mdeebosna Član 14.03.2013 #4 ma nije fis u pitanju...nego u njemackoj... Ove dunlop ne bi trebale biti lose 27eura....kostaju..
Nemrin Član 14.03.2013 #5 vidi kako se montiraju,ako imaju ovakve drzace ne kupuj http://www.njuskalo.hr/image-big/unutarnji-tuning/sportske-papucice-slika-19648733.jpg
vidi kako se montiraju,ako imaju ovakve drzace ne kupuj http://www.njuskalo.hr/image-big/unutarnji-tuning/sportske-papucice-slika-19648733.jpg
AnDel Član 15.03.2013 #9 prve najelegantnije, druge isto moze, koje tebi odgovaraju vise trece cuning teski a mislim da za te pare mozes i bolje naci, neki racing stil meni licno najljepsi (one jednostavne alu sa rupicama)
prve najelegantnije, druge isto moze, koje tebi odgovaraju vise trece cuning teski a mislim da za te pare mozes i bolje naci, neki racing stil meni licno najljepsi (one jednostavne alu sa rupicama)
laki_grcica Član 15.03.2013 #11 japanke brate :lol: ove 3eće imam ja ali sam ih skinuo sa kvačila jer nemaju gumicu na sebi pa se zna desiti da ti sklizne noga sa njih
japanke brate :lol: ove 3eće imam ja ali sam ih skinuo sa kvačila jer nemaju gumicu na sebi pa se zna desiti da ti sklizne noga sa njih
D dzinn16v Član 17.03.2013 #14 Nista od navedenog...sve je to cuning...imao ih ja i mogao nastradat...nikad vise....