fidel Član 28.04.2010 #1 imam najmjeru mjenjat felge,e sad na ove dvoje je pao izbor velicina 17" za moju tricu.Da cujem vasa misljenja Prilozi dotzmugello5swfpx.jpg 39,1 KB · Pregleda: 34 DotzTupac.jpg 44,6 KB · Pregleda: 39
imam najmjeru mjenjat felge,e sad na ove dvoje je pao izbor velicina 17" za moju tricu.Da cujem vasa misljenja
enesss Legend 30.04.2010 #5 s1ck je napisao(la): dotz mugello definitivno! (lijeve) Kliknite za proširenje... beeez sekunde razmisljanja
s1ck je napisao(la): dotz mugello definitivno! (lijeve) Kliknite za proširenje... beeez sekunde razmisljanja
Dottore Član 30.04.2010 #8 Dotz definitivno, imamo mi u Klubu Boru na tim felugama i hajd zdravo kakve su, German do jaja
mirza_90 Član 30.04.2010 #9 fidel je napisao(la): a joj,vi ce te meni sad jos vece glavobolje zadat,u mene u glavi 50-50% Kliknite za proširenje... ma druge definitivno,ove prve fura svako ima ih masa slicnih ba ...........
fidel je napisao(la): a joj,vi ce te meni sad jos vece glavobolje zadat,u mene u glavi 50-50% Kliknite za proširenje... ma druge definitivno,ove prve fura svako ima ih masa slicnih ba ...........
mato19E Član 01.05.2010 #15 uzmi sa lijeve strane ove lijeve,sa desne ove desne ko da ce netko znat da su ti razlicite felge,iskreno da kazem desne su nekako ljepse
uzmi sa lijeve strane ove lijeve,sa desne ove desne ko da ce netko znat da su ti razlicite felge,iskreno da kazem desne su nekako ljepse