mario05 Član 04.09.2011 #17 RE: Koje felge izabrati? hvala svima pravi ste moze lock. Odluka pala KOSEI Seneka Racing 15" (aBd i ako sve bude u redu ):icon_smile:
RE: Koje felge izabrati? hvala svima pravi ste moze lock. Odluka pala KOSEI Seneka Racing 15" (aBd i ako sve bude u redu ):icon_smile:
erol_brcak Član 04.09.2011 #18 RE: Koje felge izabrati? Kosei ili Superleggera, a ako imas love dodaj u izbor i Ultraleggerice, koje ce ti bit ko neki apgrejd na ubrzanje 5,6 kg komad 15' edit: zakasnio sam
RE: Koje felge izabrati? Kosei ili Superleggera, a ako imas love dodaj u izbor i Ultraleggerice, koje ce ti bit ko neki apgrejd na ubrzanje 5,6 kg komad 15' edit: zakasnio sam
mario05 Član 04.09.2011 #19 RE: Koje felge izabrati? erol_brcak je napisao(la): Kosei ili Superleggera, a ako imas love dodaj u izbor i Ultraleggerice, koje ce ti bit ko neki apgrejd na ubrzanje 5,6 kg komad 15' edit: zakasnio sam Kliknite za proširenje... :lol::lol: tebe sam cekao da se javis... al eto okasni :lol: Kosei... (da ne otvaram novu temu jel ko moze odradi moj auto s onim felgama?) http://i1176.photobucket.com/albums/x331/mario05mario/Photo0051-1.jpg
RE: Koje felge izabrati? erol_brcak je napisao(la): Kosei ili Superleggera, a ako imas love dodaj u izbor i Ultraleggerice, koje ce ti bit ko neki apgrejd na ubrzanje 5,6 kg komad 15' edit: zakasnio sam Kliknite za proširenje... :lol::lol: tebe sam cekao da se javis... al eto okasni :lol: Kosei... (da ne otvaram novu temu jel ko moze odradi moj auto s onim felgama?) http://i1176.photobucket.com/albums/x331/mario05mario/Photo0051-1.jpg
basinac Član 04.09.2011 #20 RE: Koje felge izabrati? photo shop?? Uploaded with ImageShack.us Možda ovako, a još radim i u crnoj boji
RE: Koje felge izabrati? photo shop?? Uploaded with ImageShack.us Možda ovako, a još radim i u crnoj boji
AnDel Član 04.09.2011 #21 RE: Koje felge izabrati? photo shop?? da to su prejake fele, posebno na japanima superleggera su isto super
RE: Koje felge izabrati? photo shop?? da to su prejake fele, posebno na japanima superleggera su isto super
basinac Član 04.09.2011 #22 RE: Koje felge izabrati? photo shop?? i još feluge u crnoj boji Uploaded with ImageShack.us
mario05 Član 04.09.2011 #24 RE: Koje felge izabrati? photo shop?? hvala svima, posebno tebi zAaKy.. ovo u silver varijanti je super.. definitivno moze katanac:icon_smile:
RE: Koje felge izabrati? photo shop?? hvala svima, posebno tebi zAaKy.. ovo u silver varijanti je super.. definitivno moze katanac:icon_smile: