Limpi Član 22.03.2010 #16 RE: Koje flege bolje stoje ? Dobre i jedne i druge, mada su meni licno ljepse tvoje trenutne,
kAcA Član 22.03.2010 #17 RE: Koje flege bolje stoje ? emir_89 je napisao(la): ako ce crna lajsna sa strane ostajat crna, onda definitivno crne... Kliknite za proširenje... Potpis... Uklapa se ova crna varijanta pa od mene glas za broj 2!
RE: Koje flege bolje stoje ? emir_89 je napisao(la): ako ce crna lajsna sa strane ostajat crna, onda definitivno crne... Kliknite za proširenje... Potpis... Uklapa se ova crna varijanta pa od mene glas za broj 2!
tvrdoglavi Član 22.03.2010 #19 RE: Koje flege bolje stoje ? ja se majke mi ne mogu odlucit,obe su vrh
D_cash Član 22.03.2010 #21 RE: Koje flege bolje stoje ? crne definitivno jer se bolje uklapaju po boji..i tako inace su vrh i jedene i druge...
RE: Koje flege bolje stoje ? crne definitivno jer se bolje uklapaju po boji..i tako inace su vrh i jedene i druge...
sub3r Član 22.03.2010 #24 RE: Koje flege bolje stoje ? prve su pravo dobre... al ove druge, to je vec sex
ZELA GTI Član 22.03.2010 #25 RE: Koje flege bolje stoje ? Vidim da je većina za ove druge,pa ću ja da glasam za ove prvebolje su 100 puta
RE: Koje flege bolje stoje ? Vidim da je većina za ove druge,pa ću ja da glasam za ove prvebolje su 100 puta
Schumi Član 22.03.2010 #27 RE: Koje flege bolje stoje ? Bare-bare ali ja bih uzeo Ivicine radi promjene