Teško da je najnoviji 2004, a ne vidim logiku da neko bira između a3,a4 i pored toga a6, razumio bi da kaže audi a6, bmw 5 ili merc e klasa!!!Audi A6 1.9 do nekih 11,5 hiljada najnoviji 2004 godina
za te pare dosta muzike , ev čoek dao odličan izbor!!!
Nadji mi ti audija a6 1.9 da je 2005 godina mozda grijesim ali ja mislim da je zadnja serija napravljena 2004 godine. U cemu je problem gledamo auta u istom cjenovnom rangu, a ne po klasiTeško da je najnoviji 2004, a ne vidim logiku da neko bira između a3,a4 i pored toga a6, razumio bi da kaže audi a6, bmw 5 ili merc e klasa!!!
Alfa je odlicno auto , odlican interijer , ali za bosne nije , da zivim na zapadu rado bi je vozao. Razlozi sto sad ne raznisljam o kupovini su ti jer nema puno polovnih dijelova , rijedzi servisi , onda kod nas alfa nije na cijeni tesko da bi je mogao za sta zamijeniti ili lahko prodati po nekoj realnoj cijeni .ma koje to? za alfu 147/156 komplet prednji trap se uradi za 400 eura i to po cijenama iz prodavnice znaci 2 donje lafete, 2 gornje, krajnice, gumice balans stange, stabilizatore i jos sitnica.. da kupujes reparirane dijelove (koji su cak i bolji) izadju te dvije donje i dvije gornje lafete 100 eura. i ja sam na pocetku placo puno dijelove za alfu dok nisam malo po forumima skuzio kako sta ide. da ima svojih stvari koje nerviraju ima, al da je nesto losiji od drugih auta nije
Ne bih nikakvog karavana u firmi vozim dva bmwa caravana e46 320d i 330xd , a i momak sam tek 22god tako da me karavani ne privlace trenutno.
nesto novije trazimMa kakav Passat,ovo je auto
http://www.pik.ba/artikal/4326190/alfa-romeo-166-2-4-jtd/