bmwscaner je napisao(la):da sam blize ja bi to ispolirao i sve u zamjenu za mjesano ima covjek odlicno mjesano meso nisam se odavno bolje najeo ko onda kad smo bili ja i svabo na veceri
šole je napisao(la):A koji ste vi židovi,eto džaba će vama ko vama....
cccc,ja ljudi:icon_rolleyes:
Iko je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):da sam blize ja bi to ispolirao i sve u zamjenu za mjesano ima covjek odlicno mjesano meso nisam se odavno bolje najeo ko onda kad smo bili ja i svabo na veceri
hahahaha e bas da si blize malo to bi i uradili ti meni da ispoliras felge u zamjenu za mjesano meso,mogli bi sada se dogovorit da tako uradimo ali ljubuski daleko ohladit ce se dok donesem:icon_smile:
šole je napisao(la):A koji ste vi židovi,eto džaba će vama ko vama....
cccc,ja ljudi:icon_rolleyes:
Šole pocetni ČLAN.... :lol::lol::lol:
šole je napisao(la)::zicagu:
A kakav si ti član?
Iko je napisao(la):šole je napisao(la)::zicagu:
A kakav si ti član?
nije mi daleko ali mi je mrsko.... šole pocetni clan.... :lol::smajli11::smajli01:
Iko je napisao(la):dzinn16v je napisao(la):dohc24v je napisao(la):Čestitke Ivane Šimin...nisam ni vidio da imaš kanal na forumu...nema šta,kockica je jako lijepa i sve 5...još samo falcove isfolirat i bit će spremna za proljetno bočenje po gradu
Jeli to navlacis musterije s tim poliranjem:lol::lol:
[morat cemo spustit na 15 kermi po felgi nema druge:lol:
dzinn16v je napisao(la):Dosta njemu i 60-ka...
ma nece on za 60 kermi. evo ovako cemo dat cemo mu 60 kermi i od mene mijesano some taman cemo namirit na 80
Najbolje bi bilo da ja vama dam po 60 klebersona da vas ne gledam:lol::lol::lol:
dzinn16v je napisao(la):Nista 50 i ostat ce mu pirpa i purola i taman,moze svoje spremit za proljece holte...
Pa neću purol mazat na kruh i jest...koji si ti ganci Đžilkošu jedan:lol::lol::lol:
Sređivam Periću felge sa petice tj pokušavam ih vratiti u stari sjaj i zaradit ću 3 puta više a imam manje posla nego na vašim felgama....bolje bi ti bilo da sam sebi poliraš nego da poliraš nokte:lol::lol::lol: