Skrabo je napisao(la):U kolege na pugu 206 ne rade obrtaje i km.sat a ostalo sve radi,benzin i temperatura:icon_smile:..Do cega moze biti i jel tesko rastaviti izvaditi sat :icon_question:
Rastavili b ida vidim oda nije slucajno do sajle mada sumnjam..Jel imao iko slican problem na pugu.pozz
sone030 je napisao(la):Skrabo je napisao(la):U kolege na pugu 206 ne rade obrtaje i km.sat a ostalo sve radi,benzin i temperatura:icon_smile:..Do cega moze biti i jel tesko rastaviti izvaditi sat :icon_question:
Rastavili b ida vidim oda nije slucajno do sajle mada sumnjam..Jel imao iko slican problem na pugu.pozz
menjaj tablu slobodno... nemoze se popravit to. to je mana na 206-ce. ja sam je menjao i jos troje mojih drugova
ArminM je napisao(la):nije pijun, nego pinjon, to je isto ono sto je meni stradalo na mom Polu, naravno ako mislimo na isto
a pretpostavljam da je to to, on nema sajle, nego sve ide elektronski
taj pinjon ili ti ga senzor kilometar sata se nalazi na mjenjacu
ja bih prije rekao da je to stradalo nego tabla
i mene to zeza, isti kvar imam i ja
trizex je napisao(la):to bi moglo da objasni kilometar sat, ali ne i obrtomjer......
-adnan- je napisao(la):Cin sam vidio naslov znao sam o kojem se autu radi:icon_smile:
Juce sam zamjenio komplet kontrolnu tablu na svojoj 206, zbog toga sto mi nije radio brzinomjer. Ako mu je Jager (ili tako nesto) kontrolna tabla, onda je vjerovatno problem u motoricima, gdje se slomi osovina zupcanika koju su kreteni napravili od plastike:icon_mad:
Kod mene je tabla sa pokazivanjem temperature ulja i jedva sam je nasao na otpadu Spojler u rakovici. imaju jos dosta tabli, pa nek ih zovne i provjeri