Anes_mo je napisao(la):Do sata, sjebali se zubcanici 99%
a cuo sam da je kod vecine isto tako..otvarao sam i ja svoj samo sto nisam puno nista mogo skontat... a ko ce nac ispravan..e vecine su dole zalijepile nule .FirellesMonster je napisao(la):kao sto je clan zatvoras rekao... najcesce se sje*e kad u toku voznje pokusas nulirati brojcanik, jer on okrece a ti ga pokusas zaustaviti na trenutak da nuliras i on se vremenom tako sje*e... ja sam kod sebe nedavno rastavljao sat bas zbog tog problema.. u mene se ona osovina sto okrece brojcanik izvuce a najcesce se to desi kad treba okrenuti sva tri broja.. valjda je tu bio neki osigurac koji je nekad spao.. samo sam malo prosirio vrh osovine da se nemoze izvlaciti i nakon 2000 km i dalje broji, dokle ce neznam :icon_biggrin: ako ce ti biti neka utjeha, to je boljka kod audija
hasanbasa je napisao(la):a cuo sam da je kod vecine isto tako..otvarao sam i ja svoj samo sto nisam puno nista mogo skontat... a ko ce nac ispravan..e vecine su dole zalijepile nule .FirellesMonster je napisao(la):kao sto je clan zatvoras rekao... najcesce se sje*e kad u toku voznje pokusas nulirati brojcanik, jer on okrece a ti ga pokusas zaustaviti na trenutak da nuliras i on se vremenom tako sje*e... ja sam kod sebe nedavno rastavljao sat bas zbog tog problema.. u mene se ona osovina sto okrece brojcanik izvuce a najcesce se to desi kad treba okrenuti sva tri broja.. valjda je tu bio neki osigurac koji je nekad spao.. samo sam malo prosirio vrh osovine da se nemoze izvlaciti i nakon 2000 km i dalje broji, dokle ce neznam :icon_biggrin: ako ce ti biti neka utjeha, to je boljka kod audija
FirellesMonster je napisao(la):hasanbasa je napisao(la):a cuo sam da je kod vecine isto tako..otvarao sam i ja svoj samo sto nisam puno nista mogo skontat... a ko ce nac ispravan..e vecine su dole zalijepile nule .FirellesMonster je napisao(la):kao sto je clan zatvoras rekao... najcesce se sje*e kad u toku voznje pokusas nulirati brojcanik, jer on okrece a ti ga pokusas zaustaviti na trenutak da nuliras i on se vremenom tako sje*e... ja sam kod sebe nedavno rastavljao sat bas zbog tog problema.. u mene se ona osovina sto okrece brojcanik izvuce a najcesce se to desi kad treba okrenuti sva tri broja.. valjda je tu bio neki osigurac koji je nekad spao.. samo sam malo prosirio vrh osovine da se nemoze izvlaciti i nakon 2000 km i dalje broji, dokle ce neznam :icon_biggrin: ako ce ti biti neka utjeha, to je boljka kod audija
haha gdje god nadjes nuliran, znam :icon_biggrin: druze ako si ga rastavljao vec onda si vidio sta sve ima dole... moj ti je savjet da pogledas dobro sve zupcanike, mozda se negdje neki izvukao ili spao... bar je tako kod mene bilo
zatvoraš je napisao(la):pokušaj druže ali teško ćeš uspjeti ja sam kupio dva sata sa tim problemom platio ih po 10km i pokušavao ali nisam uspio i odustao od pokušaja popravke onda tražio ispravan i nakon godinu potrage našao e ako zezneš koji dio na svom javi da ti pošaljem sa ovih što imam