Član
adel_tuzla je napisao(la):vode ti 1:0
Evo vidjoh al ja igrao iz X-1
Skinuo sam 2 kvote po 30
:icon_smile:
adel_tuzla je napisao(la):vode ti 1:0
D_cash je napisao(la):i ja isto danas padam na milanu i hofenhajmu ...fkt navijam za milan ali moram reci da su debili ponekada ..ali ipak danas nije igrao ronaldhino..pato ...nesta i pirlo...ali x sa losim lacijom ...hmm
emir_89 je napisao(la):D_cash je napisao(la):i ja isto danas padam na milanu i hofenhajmu ...fkt navijam za milan ali moram reci da su debili ponekada ..ali ipak danas nije igrao ronaldhino..pato ...nesta i pirlo...ali x sa losim lacijom ...hmm
ma jarane nebitno ko nije igro, nema to nikakve veze. inter im dvaput daje priliku da im pridju ovi ne iskoristavaju, tesko da ce je vise i dobiti...
a legionar, sto nisi ovo odigro ko sistem znao si da ovako nema sanse da sve pogodis
stefan je napisao(la):dobar ti ovaj sistem moram i ja nesto slicno odigrati
legionar je napisao(la):emir_89 je napisao(la):D_cash je napisao(la):i ja isto danas padam na milanu i hofenhajmu ...fkt navijam za milan ali moram reci da su debili ponekada ..ali ipak danas nije igrao ronaldhino..pato ...nesta i pirlo...ali x sa losim lacijom ...hmm
ma jarane nebitno ko nije igro, nema to nikakve veze. inter im dvaput daje priliku da im pridju ovi ne iskoristavaju, tesko da ce je vise i dobiti...
a legionar, sto nisi ovo odigro ko sistem znao si da ovako nema sanse da sve pogodis
Burazeru i jeste sistem 3/7
Dobio sam 110 KM