Kladionica

Kladionica

Član
heh mene na jednom listicu zeznu galata. evo vidim i tebe. al zato ima drugi gdje sam igro dvoznake

CSKA - Lech 1X 1,08 :cool:
Zilina - Slavija P. X2 1,44 :cool:
Schalke - Man City X2 1,60 :cool:
Nijmegen - Tottenham X2 1,28 :cool:
Portsmouth - Milan X2 1,40 :cool:
Braga - Wolfsburg X2 1,44 :cool:
Rosenborg - Valencia X2 1,18 :cool:
PSG - Racing Sant. 1X 1,27 :cool:
Olympiakos - Benfica 1X 1,32 :cool:
Deportivo - Feynoord 1X 1,16 :cool:

Koef.: 14,73 Uplata: 2,00
Dobitak: 29,46 KM

Da napomenem da je ovo ponuda dvoznaka, da ne bude sto nisi igro cistog na tottenham i sl. :D
na drugom sam igro, al zaheba galata. od sad batalim turke :D

Član
Izgleda da nista od Wolfsburg-a... Ja igrao danas singl na Tottenham i prosao, povratio jucerasnji pad.... Nisam stigao ni postati sta sam igrao, jer sam zurio da se vidim sa curom.....:icon_biggrin: Simpa mi je ovaj sistem dvoznaka... Mislim da bi se moglo nesto i napraviti kada bi se igralo po tri dvoznaka.... Puno je 10, za ocekivati je da si otresao bar dva... Sto znaci da si jos dobro i prosao.....;)

Član
evo wolfsburg dobi :lol: 2:3 deko 1 i miske 2 komada

a dobi i ja heheh, evo dokaza da se moze utrefit 10 parova ;)

Član
Brawo..... Livescore se nesto pohebao... Tamo i dalje pise 2:1.....

Evo moj probni tiket dvoznaka za nocas.....
28.11.2008 7:30 Wellington Phoenix - Melbourne Victory Dvostruka šansa X ili Melbourne Victory ? 1.23
28.11.2008 2:30 Deportes Tolima - La Equidad Dvostruka šansa Deportes Tolima ili X ? 1.12
28.11.2008 2:30 Atletico Nacional - Independiente Medellin Dvostruka šansa X ili Independiente Medellin ? 1.35

Kvota 1.86

Jest da nemam pojma sta sam igrao, ali sam igrao na favorite, pa ako ne bude iznenadjenja, moje su pare....:lol::lol::lol:

Da vidim kako to funkcionise u praksi.... Vas dvojica ste na tamo i ovamo, ja ako dobijem (a necu) znaci da sistem radi.....:lol:

Član
zaspo onaj sto azurira heheh

ja inace pratim na rezultati.com, stavim sebi tamo MOJE UTAKMICE i cim promjena rezultata cujes publiku :D
a tamo pisalo 2-3, onda cujes zvizduk sudije svira kraj. kad onda pise GOL 2-2, a kad kliknes na detaljnije podatke pise 2-3. onda ja otiso da vidim na livescore kad tamo 2-1 :lol:

PS, a sta ti znaci to dupla sansa??

Član
emir_89 je napisao(la):

ja inace pratim na rezultati.com, stavim sebi tamo MOJE UTAKMICE i cim promjena rezultata cujes publiku :D
a tamo pisalo 2-3, onda cujes zvizduk sudije svira kraj. kad onda pise GOL 2-2, a kad kliknes na detaljnije podatke pise 2-3. onda ja otiso da vidim na livescore kad tamo 2-1 :lol:

Ja kontam gdje sam napisao dupla sansa, pa ti htio reci da je to dvoznak kad si pospan... Pa onda skontam za sta me pitas.... To je kopija texta sa bwin klade, tamo sam izabrao hrvatski jezik, jer mislim da samo taj imaju od ovih balkanskih, pa im dupla sansa znaci dvoznak.... ;)

Član
Sina je napisao(la):
emir_89 je napisao(la):

Ja kontam gdje sam napisao dupla sansa, pa ti htio reci da je to dvoznak kad si pospan... Pa onda skontam za sta me pitas.... To je kopija texta sa bwin klade, tamo sam izabrao hrvatski jezik, jer mislim da samo taj imaju od ovih balkanskih, pa im dupla sansa znaci dvoznak.... ;)

ma nije dupla sansa, nego dvostruka sansa. bilo mi mrsko ispravljat :lol:

Član
Ovo sam jutros odigrao... Igrao bezzeee...lupao po parovima po kvotama.... Za sada sam pogodio cetiri para, drugi jos nema rezultata, a ne znam vala gdje da ih nadjem, jer nemam pojma koja je ovo uopste liga... Nadam se da cu pogoditi i ovaj drugi par, da mogu malo da se veselim pogodjenom koeficijetu od preko 3....:lol:

28.11.2008 11:00 Al-Nasr - Al-Seeb Dvostruka šansa Al-Nasr ili X 1.24 ;)
28.11.2008 11:30 Payam Khorasan Razavi - Moghavemat Basij Shiraz Dvostruka šansa Payam Khorasan Razavi ili X ? 1.28
28.11.2008 12:30 Diala - Salahaddin Dvostruka šansa Diala ili X 1.24 ;)
28.11.2008 12:30 Al Talaba - Al Najaf Dvostruka šansa Al Talaba ili X 1.28 ;)
28.11.2008 12:30 Al Kofa - Al Bareed Dvostruka šansa Al Kofa ili X 1.24;)

Kvota 3.12

Sad cu da odigram jos nesto na ovaj fazon... Lupiti par parova, pa sta bude.....:cool:

Član
Sina hajd napisi sta za sutra,ali fino ono,ime timova i sta igrati,jer ovo sto napises nista ne kontam;)

Član
Ovo sam odigrao za veceras.... Cisto da nesto odigram. Lupao sam bezveze timove, tako da ovo vise zanemarite...

28.11.2008 20:00 Haarlem - BV Veendam 1X 1.26 ;)
28.11.2008 18:00 TuS Koblenz - Rot-Weiss Ahlen x2 1.52 :icon_cry:
28.11.2008 20:30 SK Austria Kärnten - SK Sturm Graz x2 1.33 :icon_question:

Kvota 2.55

Sutra cu napisati nesto za sutra, dok vidim sta ima na meniju i sta drugi misle o tome....;)

P.S.

Tumacenje znakova:
Kad pise dupla sansa, to znaci da se igra dvoznak i oni pisu ime tima i x umjesto 1x i x i ime tima umjesto x2.... Nista puno komplikovano....

Član
Chuza je napisao(la):
Sina hajd napisi sta za sutra,ali fino ono,ime timova i sta igrati,jer ovo sto napises nista ne kontam;)

ma sina igra divlje neke parove :lol: haj vidjecu da ja ubacim koji prijedlog po mom misljenju. cesto znam ubost. samo po obicaju izbacite koji jer obicno fulam 1-2 ;)

Član
29.11.2008 0:15 Gimnasia La Plata - Colon de Santa Fe 1X 1.27
29.11.2008 1:30 Independiente Rivadavia - C.A. San Martin-S. Juan 1X 1.23
29.11.2008 6:00 Ventforet Kofu - Avispa Fukuoka 1x 1.19

Kvota 1.86
Ulog 7/10...

Ovo su parovi za nocas... Nacin na koji sam ih birao je po kvoti (u prevodu nemam pojma nista o timovima)... Ulog sam povecao poprilicno jer kad god ulozim malo promasim.....:lol:

U sustini u zadnjih 10-ak dana sam oko 0 sto se tice profita, a u zadnjih 15-20 dana sam zaradio nekih 40-ak posto od banke, koju sam totalno sjebao u proteklih mjesec dana, pa tih 40 posto nije nista......:cool: