King of Europe 2010

King of Europe 2010

Član
dulegti je napisao(la):
DA VAS MALO RAZOCARAM....MALOPRE SAM DOSAO IZ BEOGRADA GDE SAM BIO SA LJUDIMA IZ TUNING-STYLINGA...OVE GODINE,NA ZALOST,NEMA NISTA OD STYLINGA I DB-A....SAMO DRIFT....PA KO VOLI NEK IZVOLI...

Dule jel to 100% sigurno da znam radi drugih planova?

informacija je 100 % tacna..
znam za to vec duze vrijeme, ali sam sve nesto kontao mozda se sta i promijeni..

mogu samo napisati da nije do TS ekipe, i da su i oni ostali zateceni situacijom pocetkom godine, ali sta se moze..

drift ce sigurno biti spektakl, ali manifestacija kao cjelina sigurno ce izgubiti na zanimljivosti..

ja jos ne znam da li cu ici.. zavisi od mnogo faktora..

IGY

Član
muha je napisao(la):
ko bi iso ?

jel ima zaiteresovanih???

ja bi isao, ali ne isplati mi se voziti do tamo i nazd, a nema ni style ni dB
jedino da se utrpam u tebe u bimera i punnnnnn :icon_biggrin:
a i volio bi napraviti fotoreportazu od tamo :D

Član
ljudi, ode u Bg spremaju za db !!!! jeste sigurni da nece biti :icon_question: ja ovde znam ljude koji spremaju auta za db i ostalo !!!!!!!!

Ja idem u nedelju, ako nekome treba broj, da se upozna ili bilo sta...Olava Honda Accord nova sa carbon haubom na BG table, nek se javi...ili na pm trazi broj telefona :icon_smile:

pusa svima :lol:

IGY

Član
Dino je napisao(la):
Dejo je vec otisao za KG, sutra u 3:00 krece druga tura, a oko 9:00 treca tura :)

Super nek mu je sa srecom, i da nam donese koji pehar
ja na zalost necu ici, ne isplati mi se nema nista da se mogu takmiciti bas su usrali ove godine sto je samo drift :icon_sad: