zlajaaa Član 11.08.2017 #16 Radio i otvaro sam tyc farove, meni su ok. Farovi s socivima, dobro sijaju. Tako da ak je bagatela ne bih bjezo od njih
Radio i otvaro sam tyc farove, meni su ok. Farovi s socivima, dobro sijaju. Tako da ak je bagatela ne bih bjezo od njih
arnes_c Član 12.08.2017 #17 zlajaaa je napisao(la): Radio i otvaro sam tyc farove, meni su ok. Farovi s socivima, dobro sijaju. Tako da ak je bagatela ne bih bjezo od njih Kliknite za proširenje... Trebao bi i ja svoje tyc otvarat da ih malo nasminkam znaci nije tegoba otvarat? A da se ne deformisu
zlajaaa je napisao(la): Radio i otvaro sam tyc farove, meni su ok. Farovi s socivima, dobro sijaju. Tako da ak je bagatela ne bih bjezo od njih Kliknite za proširenje... Trebao bi i ja svoje tyc otvarat da ih malo nasminkam znaci nije tegoba otvarat? A da se ne deformisu
zlajaaa Član 13.08.2017 #18 arnes_c je napisao(la): Trebao bi i ja svoje tyc otvarat da ih malo nasminkam znaci nije tegoba otvarat? A da se ne deformisu Kliknite za proširenje... Neko ne zna ni najobicnije otvorit... tako da je to sve relativno...
arnes_c je napisao(la): Trebao bi i ja svoje tyc otvarat da ih malo nasminkam znaci nije tegoba otvarat? A da se ne deformisu Kliknite za proširenje... Neko ne zna ni najobicnije otvorit... tako da je to sve relativno...
arnes_c Član 13.08.2017 #19 zlajaaa je napisao(la): Neko ne zna ni najobicnije otvorit... tako da je to sve relativno... Kliknite za proširenje... I to sto kazes.ici ce ovih dana pod noz
zlajaaa je napisao(la): Neko ne zna ni najobicnije otvorit... tako da je to sve relativno... Kliknite za proširenje... I to sto kazes.ici ce ovih dana pod noz
zlajaaa Član 14.08.2017 #20 arnes_c je napisao(la): I to sto kazes.ici ce ovih dana pod noz Kliknite za proširenje... U rernu na 85 stepeni 15-20 min i opleti
arnes_c je napisao(la): I to sto kazes.ici ce ovih dana pod noz Kliknite za proširenje... U rernu na 85 stepeni 15-20 min i opleti