Kia Pro Cee'd (2013.)

Kia Pro Cee'd (2013.)

Član
1.jpg



Predstavljamo prve fotografije novog Pro Cee'd-a, a svjetsku premijeru će imati na sajmu automobila u Parizu. Pro Cee'd slijedi dizajn svog starijeg brata ali daleko od toga da su to dva ista automobila. Ako pažljivo pogledate primjetit će te dosta novih detalja poput novodizajniranog prednjeg odbojnika, dotjeranih prednjih svjetala, "A" nosača pa sve do zadnjeg dijela gdje čije konture krase sportsku eleganciju novog modela. Od motora očekujemo istu ponudu kao i kod petovratnog modela s tim što bi se Pro Cee'd -u trebao pridružiti i turbo benzinski motor sa preko 200KS. Jedva čekamo !!

2.jpg


3.jpg


Izvor TURBO PORTAL:
http://turbo-portal.com/index.php/automobili/automobili/noviteti/663-kia-pro-cee-d-2013
 
Član
sex od auta, unutrasnjost odlicna. Inace su im materijali kojima rade unutrasnjost jako kvalitetni, bar koliko sam mogao da skuzim kod prethodnog modela. Vozio sam se u nekoliko njih i ni u jednoj nisam cuo da skripi bilo sta, dok recimo skoda octavia 2009 god skripi sva, u vratima ko da su djavola upakovali
 
Putovanja.ba
Administrator
Cijena ce joj biti losa, poskupa je u odnosu na prvi model.
 
Član
svidja mi se vise predhodni model..nabacato na nju malo focus malo fieste te 308 te hyundaia i jos da ne nabrajam...:icon_smile:
 
Član
KIA sve bolja ;)

Interesantan model, biće interesantno vidit kakva će cijena biti?!
Čini se velik skok u odnosu na prošli model. Super ;)
 
Top