c0d14c je napisao(la):Ako se prihvati odgovornost da li je moguce ici na sud opet kazna u vezi registracije na policu se vozalo ?
mirzzaa je napisao(la):vidi ako ti je sve predato i ako je na stanici javljeno da je zavrseno registrovanje onda ti je kazna 40km jer nemas dokumenata (kao zasto nisi podigao saob. itd) a ako te je provjeravao na stanicu i tamo javljeno da jos iz tvog osiguranja nije predato nista za registrovanje onda ti je kazna 100KM i 1 mjesec zabrane... tako da kako god okrenes na sudu ces najebati jos vise... jer meni je bila istekla reg. 25.12.2010 i taj dan predam za registraciju i mene zaustavljaju 02.01.2011 i ja sav sretan dam onaj racun i polisu, on provjeri na stanici kad nije nista predato za reg i napise mi 100km i mjesec zabrane kaze idi ganjaj se sa tim sto ti registruje auto, al eto kad sam dobio saobracajnu. tamo mi pisalo da je registrovan od 25,12 i hocu li na sud necu li ma kontam ko ce se jos sa tim jebavati reko nek ostane tako
Kenno je napisao(la):Neki dan registrovao auto...saobraćajnu i ličnu ostavio u osiguranju, dobio kopiju saobraćajne sa pečatom agencije, potpisom radnika i napomenom da je registracija u toku u MUP-u Zenica...polisa mi je bila još važeća...predao u četvrtak dokumente, u nedelju mi isticala registracija.
To je jedini iole legalan način - tako mi je rečeno. Policija me nije zaustavljala, tako da praktičnog iskustva nemam.
Al_Galone je napisao(la):c0d14c je napisao(la):Ako se prihvati odgovornost da li je moguce ici na sud opet kazna u vezi registracije na policu se vozalo ?
ako je potpisao da prihvata odogovornost,nema nista od suda!