Početnik
ehh ovako...sada me zove jedan policajac moj prijatelj,kaze kakve pizdarije pravis po gradu..?? ja kontam sta ba o cemu ti..kaze sto prolazios kroz crveno..ja se lagano opalim smijat reko dezinformacija...kaze nije vec je pokrenut postupak protiv tebe jer su kao neki policajci vidjeli da si prosao koroz crveno..i kao nasli su auto na parkingu dok sam ja bio na kafi...ehh sad sto je najgore ja jesam prosao kroz crveno i svjestan sam toga,ali poslijepodne je to bilo nigdje nikog u gradu a prosao sam u trenutku prebacivanja sa zelenog na crveno...ali naravno da sam sve negirao,i tako sam i rekao DA NISAM PROSAO KROZ CRVENO NISAM LUD...ehh sad vi ste malo bolje upuceni,ako bi doslo do suda bila bi moja rijec protiv njegove a ja imam svjedoka koji je bio samnom u autu koji ce potvrditi da smo kroz zeleno prosli..ugl ovaj mi je jaran rekao pokusat sredit nesto,ali ako neuspije ja sam rekao da para nedam,ko ni vozacku jer kaze 100KM kazne,2 kaz boda,i vozacka mjesec..al nema od toga nista..eto sad sta mislite dali sa ovom pricom mogu proc na sudu,imam li kakve sanse ??