Mrva je napisao(la):Ako si bio sam a njih dvojica j*o si onda jeza u ledja bez obzira jesu li u uniformi il bez nje. Policajac je 0-24 na duznosti tako da ti to nije bitno ak su civili
Dobro nam je poznata danasnja situacija sa korumpiranim mupovcima tako da ce nasrat svega i svacega pa ce na sudu biti tvoja rijec protiv njihove.
E sad zavisi sta ce ti sve nakaciti tako da NIKAKO nemozes znati kolika ce ti kazna biti.
Ima ti i ta mjesta MawiGenius
AnDel je napisao(la):ako si dvojicu izgazio reci da je bila samoodbrana..oni tebe napali pa nisi ti lud da na dva cojka napadnes:lol::lol::lol:
rinaldo je napisao(la):Ako si ti sam njih dvojicu "izdegenečio" ja bih tebe nagradio kad si toliko sposoban a njima bih dao otkaz jer kao ovlaštena službena lica nisu znali upotrij*iti sredstva prinude.
ZELA GTI je napisao(la):rođo šta je to bilo? ti se baš na policajce namečio.udaraj vatrogasce,smećare...oni bar pištolje nemaju:lol::lol::lol:
punisher je napisao(la):rinaldo je napisao(la):Ako si ti sam njih dvojicu "izdegenečio" ja bih tebe nagradio kad si toliko sposoban a njima bih dao otkaz jer kao ovlaštena službena lica nisu znali upotrij*iti sredstva prinude.
samo treniraj dobro moces i 4 coeka prebiti
punisher je napisao(la):rinaldo je napisao(la):Ako si ti sam njih dvojicu "izdegenečio" ja bih tebe nagradio kad si toliko sposoban a njima bih dao otkaz jer kao ovlaštena službena lica nisu znali upotrij*iti sredstva prinude.
samo treniraj dobro moces i 4 coeka prebiti
ZELA GTI je napisao(la):rođo šta je to bilo? ti se baš na policajce namečio.udaraj vatrogasce,smećare...oni bar pištolje nemaju:lol::lol::lol:
jucer nas udario neki s x5 tajkun i on kriv, dosli neki njegovi drotovi, nastalo nagurivanje, pa kad ne mozes rijecima dokazat, onda klepni magarca neposlusna
Mrva je napisao(la):Izvini lauda nece se ponoviti