Član
Pozdrav, znaci desilo mi se slijedece, tj da sam parkirao na parking jednog manjeg trznog centra gdje stoji tabla P (parking) uz maksimalno zadrzavanje do pola sata , od 8-do 23 sata.. Naravno dok sam obavljao neke stvari prosle su nepismene budale i naravno stavile mi kaznu i svima koji su u tom trenutku nalazili tu. Kazna je napisana u 11 sati znaci u dozvoljenom vremenu. Naravno ja sam dosao do auta za 15 minuta nigdje nikoga. Nakon natezanja sa doticnom budalom , i ubjedjivanja da ipak zna citati i da se ne pravi lud, konstultacija sa njegovim sefom koji ga je na kraju natjerao da napise nalog ja sam potpisao sudsko odlucivanje. Eh sada, kakve su mi sanse, s obzirom da nema parking sata, nema video snimak da sam ja tu bio duze od tih 5 min dok su oni popisali kazne, apsolutno nista opipljivo osim toga sto on mene otpuzuje da lazem i da priznam da sam biio duze od pola sata. Prvi put mi je na sudu, inace sve sto sam kriv odmah potpisem i platim ali ovdje sam se zainatio i idem do kraja, nisam bahat ali ne zelim da me neko pravi budalom. Neki savjet ili bilo sta od ovih koji imaju iskustva bi dobro dosao. Takodje posavjetovat cu se sa prijateljima pravnicima.