Član
rimA_1 je napisao(la):ako ti treba kljuc idi na
www.serials.ws
puno tojanaca! Provjerio vec sa svojim racunarom!
rimA_1 je napisao(la):ako ti treba kljuc idi na
www.serials.ws
addo je napisao(la):Ja instalirao Kaspersky i imao sam kljuc koji je vazio jos pola godine ali su mi ga odmah blokirali kada sam update-ovo bazu, pa sam onda ubacio ovaj sto je emir postavio i isti slucaj! A ostali su mi AV bezveze, a vecinu sam ih probao! Kaspersky je zakon!
addo je napisao(la):Ja instalirao Kaspersky i imao sam kljuc koji je vazio jos pola godine ali su mi ga odmah blokirali kada sam update-ovo bazu, pa sam onda ubacio ovaj sto je emir postavio i isti slucaj! A ostali su mi AV bezveze, a vecinu sam ih probao! Kaspersky je zakon!
BMW-GTI je napisao(la):Za Kaspera se stvarno treba potruditi da se nadje kvalitetan key, pod kvalitetan mislim trajan, da ga ne blokiraju cim dodje prvi update...Ja koristim NOD32, sluzi vise od godinu dana, mada to nije zbog nod-a nego zbog sistema, al ajd sad, viruse nalazi redovno, svaki je uspesno izbrisao...Avira KrSh
BaXRS4 je napisao(la):addo je napisao(la):Ja instalirao Kaspersky i imao sam kljuc koji je vazio jos pola godine ali su mi ga odmah blokirali kada sam update-ovo bazu, pa sam onda ubacio ovaj sto je emir postavio i isti slucaj! A ostali su mi AV bezveze, a vecinu sam ih probao! Kaspersky je zakon!
Trenutno koristim Kaspersky Internet Security 2010. sa svim je ista stvar ključevi, al ako nekom baš treba i da je hitno nek se javi, pa mu provajdam.
addo je napisao(la):BaXRS4 je napisao(la):addo je napisao(la):Ja instalirao Kaspersky i imao sam kljuc koji je vazio jos pola godine ali su mi ga odmah blokirali kada sam update-ovo bazu, pa sam onda ubacio ovaj sto je emir postavio i isti slucaj! A ostali su mi AV bezveze, a vecinu sam ih probao! Kaspersky je zakon!
Trenutno koristim Kaspersky Internet Security 2010. sa svim je ista stvar ključevi, al ako nekom baš treba i da je hitno nek se javi, pa mu provajdam.
Drug, uredno radi! Hvala puno! Skenirao sve i samo na USB-u mi bilo 300 virusa! A na racunaru ne znam brojku onu!:lol: Ide sad prvo formatiranje pa onda Kaspersky zastitnik!