Član
eh ovako raja u pitanju je g2 1.8 90 ks karburator i odem prije par mjeseci kod slavke u lukavicu i nastima mi covjek karburator sve extra fercera i radi prvo kad je hladan skoci na 1200 rpm pa kad se ugrije lagano pada i dodje na nekih 950 rpm i tu ostane i sve je bilo extra i poslije toga pocupam 2 lonca i ostavim samo zadnji i obrtaji porastu na 1200 ajd opet ga na ler gasu onom spustim i auto radi ok na 950 rpm i sve bilo ok poslije stavim onu gljivu i nakon nekog vremena porastu mi obrtaji na 1300rpm i to kad je auto vruce dok je hladan na 1500 a kad se ugrije na 1300 i tako radi pokusavam da smanjim i evo sta se desava smanjim ja njega opet i fkt auto kad je hladno radi na 800 do 850 rpm:icon_question::icon_question: al kad je hladano a kad se ugrije skoci na 1200 ili 1300 rpm fkt ne kontam sta je jer nema logike da radi na manjim obrtajima kad je hladan a na vecim kad je vruc i dal moze biti zato sto nema lonaca vec samo cijev do zadnjeg lonca i do gljive mozda je malo glupo al od tad se to pocelo desavati do ceg bi moglo biti jel ko imao iskustva sa ovakvim necim slicnim ili je do carba opet eto toliko ako iko ista zna nek pomaze pls