Kamper za elitu uskoro u prodaju

Kamper za elitu uskoro u prodaju

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
slika_tumb2.php


Ukoliko vam se oduvijek sviđala ideja o kamperu s garažom ili imate namjeru kupiti jedan primjerak, dobra vijest za vas je da je volkner mobil performance spreman za prodaju u Evropi. Međutim, sigurno vam se neće svidjeti informacija da će jedan primjerak ovog višefunkcionalnog vozila koštati približno 1,25 miliona dolara.

Problem je što prosječan vlasnik kampera ne može sebi priuštiti luksuz da uz gorostasno vozilo, odnosno "kuću na točkovima", sa sobom poveze i lični automobil. "Volkner mobil", preduzeće poznato po proizvodnji kamiona teške kategorije, objedinilo je u jednom vozilu upravo ove mogućnosti.

Otvaranjem krilnih bočnih vrata superluksuznog kampera, otvara se prostor u kojem možete parkirati vaš automobil, kako bi užitak na putovanju bio potpun.

Kamper se izrađuje u dvije dužine, od 40 ili 34 stopa, zavisno od vrste vozila koje želite parkirati u mobilnu garažu. U veći stanu mercedes SLK, maserati kvatroport, jaguar XK8 ili dužinom slični, dok u kraćeg možete uparkirati smart ili mini kupe.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top