enta Član 23.04.2011 #1 Da li neko iz Banja Luke ili opcenito zna , koliko traka slika kamera postavljena kod Petrolove pumpe na autoputu prema laktasima ?
Da li neko iz Banja Luke ili opcenito zna , koliko traka slika kamera postavljena kod Petrolove pumpe na autoputu prema laktasima ?
Bokili Član 23.04.2011 #2 slika i ona brda pored ,ali nije to poenta ,kamera "hvata" auta koja idu iz smjera Bl-laktasi
enta Član 23.04.2011 #3 Bokili je napisao(la): slika i ona brda pored ,ali nije to poenta ,kamera "hvata" auta koja idu iz smjera Bl-laktasi Kliknite za proširenje... Imas pivu od mene kad naletis u Rajvosa . :123:
Bokili je napisao(la): slika i ona brda pored ,ali nije to poenta ,kamera "hvata" auta koja idu iz smjera Bl-laktasi Kliknite za proširenje... Imas pivu od mene kad naletis u Rajvosa . :123:
mladus Član 23.04.2011 #4 slika i trecu traku prema banja luci znaci neslika samo krajnju desnu prema banja luci
djordjep Član 23.04.2011 #5 Slika i iz Laktaša prema BL. Topića je uhvatila iz tog pravca , meni se čini
pioneer_09 Administrator 24.04.2011 #6 po slici ona slika iz oba smijera... odmah iza astre se nalaze senzori
Aladin46 Član 24.04.2011 #8 Uhhh,ima tih kamera po BL...ja to nista nisam primjetio... Koliko ih ima?Jel 3 komada?
enta Član 24.04.2011 #9 Da li si siguran da je ovo onaj kamera pored petrolove pumpe ? Ak' jest dobro sam ga popusio jos sluzbeno vozilo .... Kakve je procedura zna li ko ako se radi o sluzbenom vozilu ?
Da li si siguran da je ovo onaj kamera pored petrolove pumpe ? Ak' jest dobro sam ga popusio jos sluzbeno vozilo .... Kakve je procedura zna li ko ako se radi o sluzbenom vozilu ?
OggyBoy Član 24.04.2011 #10 djordjep je napisao(la): Slika i iz Laktaša prema BL. Topića je uhvatila iz tog pravca , meni se čini NE QUOTAJ SLIKE Kliknite za proširenje... Slabo ti se čini.:icon_confused: Ima više kamera po BL, najbolje se držati propisa, više ni oni sami ne znaju gdje ih premještaju, a kamoli vozači da znaju.
djordjep je napisao(la): Slika i iz Laktaša prema BL. Topića je uhvatila iz tog pravca , meni se čini NE QUOTAJ SLIKE Kliknite za proširenje... Slabo ti se čini.:icon_confused: Ima više kamera po BL, najbolje se držati propisa, više ni oni sami ne znaju gdje ih premještaju, a kamoli vozači da znaju.