Emir_1982 je napisao(la):nisam spojio zmigavce, to je ono sa prespojenim zicama narandzasta i narandzasto crna, mislim da nece raditi bez njih. A trecu zicu nisam nista sjeko, stoji normala, samo sam ove dvije malo ogolio i na jednu spojio bijelu a na drugu bijelo crnu.
mtopic je napisao(la):Emir_1982 je napisao(la):nisam spojio zmigavce, to je ono sa prespojenim zicama narandzasta i narandzasto crna, mislim da nece raditi bez njih. A trecu zicu nisam nista sjeko, stoji normala, samo sam ove dvije malo ogolio i na jednu spojio bijelu a na drugu bijelo crnu.
Tako i ide, nista se ne treba sjeci kod positive ili negative triggera, samo se nakacis na fabricku instalaciju.
Slobodno otkaci te dvije zice kako i stoji na shemi i probaj, mora raditi, osim ako od tvog silnog isprobavanja nije nesto pregorilo u bazi, mada sumnjam da je ista moglo otici ...
mtopic je napisao(la):Slobodno ti odsijeci te dvije ... mora to raditi bez njih, mada cak mislim da taj spoj izmedju njih nema nikakvu ulogu, jer to su ulazi za releje i na njima i nema nikakvih signala, tako da to sto su spojeni i ne igra nikakvu ulogu, ali eto cisto iz radoznalosti, pokusaj otkaciti taj spoj, pa vidi hoce li raditi.
A gdje si spajao zmigavce pa nece da ti radi? Oni ti se spajaju na crno-bijelu i crno-zelenu zicu, a najlakse ti je te zice naci kad skines onu lajsnu izmedju sjedista i praga i u tom snopu zica ces naci i te dvije, na njih samo nakaci ovu zicu za zmigavce od centrale daljinaca (naravno, prije toga je razgranaj sa diodama ) ...