.nOKe Legend 05.09.2009 #16 ovca - cetveronozno cupavo stvorenje coban covjek koji cuva cetveronozno cupavo stvorenje pa ti otjepvaj na hrvatskom coban cuva ovcice :lol:
ovca - cetveronozno cupavo stvorenje coban covjek koji cuva cetveronozno cupavo stvorenje pa ti otjepvaj na hrvatskom coban cuva ovcice :lol:
argon Član 05.09.2009 #17 kakvo je ovo ismijavanja bezveze ovoje cisto na nacionalnoj osnovi jeste se vi bosanci nasli frajeri pa da ismijavate a jeste mi face
kakvo je ovo ismijavanja bezveze ovoje cisto na nacionalnoj osnovi jeste se vi bosanci nasli frajeri pa da ismijavate a jeste mi face
nodiash Član 05.09.2009 #18 sinisa je napisao(la): kakvo je ovo ismijavanja bezveze ovoje cisto na nacionalnoj osnovi jeste se vi bosanci nasli frajeri pa da ismijavate a jeste mi face Kliknite za proširenje... kakoj nacionalnoj osnovi jesi normalan saberi se...
sinisa je napisao(la): kakvo je ovo ismijavanja bezveze ovoje cisto na nacionalnoj osnovi jeste se vi bosanci nasli frajeri pa da ismijavate a jeste mi face Kliknite za proširenje... kakoj nacionalnoj osnovi jesi normalan saberi se...
RCat Član 05.09.2009 #19 sinisa je napisao(la): kakvo je ovo ismijavanja bezveze ovoje cisto na nacionalnoj osnovi jeste se vi bosanci nasli frajeri pa da ismijavate a jeste mi face Kliknite za proširenje... ja mislim, da si ti to malo pogresno shvatio.
sinisa je napisao(la): kakvo je ovo ismijavanja bezveze ovoje cisto na nacionalnoj osnovi jeste se vi bosanci nasli frajeri pa da ismijavate a jeste mi face Kliknite za proširenje... ja mislim, da si ti to malo pogresno shvatio.