Kakav li je?

Kakav li je?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ma nema sanse da ovo kupim,danas sam video da je nov i da je skoro izasao pa vas zato pitam.kakav sony.............

Član
Jeste da svi sony izbjgavaju ali meni sony ima neki poseban zvuk i za vrstu muzike koju ja slusam on je veoma dobro jefitino rjesenje (mada je to moje misljenje)alli...

Član
Ma bezveze pricaju neki ga nikad nisu ni slusali vec su culi od drugih neka nagadjanja da nisu nesto pa pricaju wooferi super sviraju naspram snage i kolko kostaju naravno da ima bolje al su dobri uz dobru kutiju i fino pojacalo svira to super :cool:;)

kako god "meni" svira ljepse od pioneera koji je dosta brutalan (306/307/3004 itd..), bar od onog sto sam ja slusao, wooferi nisu losi uopce, mada naravno uvijek ima bolje/skuplje..

Sony su "Allround" talenti,mada uvjek ima bolje...al spram cijene su predobri...bolje od kojekakvih Dragonsound,Raveland,NEC,LG zvucnika koji su u istoj kategoriji cijene....;)

Član
Po meni dubok i mekan zvuk sto ja lajk lajk ali tu ima dosta faktora u kupovini woofera pa tako da svako ima svoje

Početnik
po meni najbolji woofer , udara dobro hoce sajba da ispadne, nije skup , mozes sa njim i na takmicenje extra...

Član
Normalno da nije najbolji,nije DLS a nije ni najgori,a moze svirat u rangu i nekih skupljih woofera :cool: a kako ih je malo na takmicenjima ja mislim da bi ovim takmicarima bilo drago da netko dodje i sa SoundDragon wooferima da se takmici makar da imaju drustvo za zezanciju, a nije vise klasa neg takmicara da hoce sa bilo cime doci bilo bi zanimljivije ....

Član
joj sto volim kad ove admine pocnu svrbit prsti pa brisu postove ... ajde nek mi onaj ko je obriso postove na PM zacas baci razlog zasto je obriso 2 posta ... i iskreno nadam se da ima dobre razloge jer nista lose nisam reko, nikog nisam spomeno i ama bas nikog nisam uvrijedio stoga brzo, PM, RAZLOG, fakat me zanima ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.