badboy je napisao(la):inace nevolim kadeete brate ...ali nek ti je sa srecom
badboy je napisao(la):badboy je napisao(la):inace nevolim kadeete brate ...ali nek ti je sa srecom
eeee---kako se vrijeme mijenja ...sad i ja vozam kadeta ,1.8 8V
mogu ti reci da mi je fin taj tvoj...
cnic_gsi je napisao(la):HVALA SVIMA NA POHVALAMA!!!!
Evo doslo je vrijeme da se se obuju nove šunjalice felgice RC-design 195/50/15 4 nova komada u Leke u grudama ih uzeo!
Zaboravio sam napisati da su na njemu crvene spirale! tako da je malo spušte i na njemu su MONROE sportski amortizeri! Pa sam se odlucio za mala šminkanja 1. bojenje svih lajsni jer su izbljedile!
Evo i mene
badboy je napisao(la):badboy je napisao(la):inace nevolim kadeete brate ...ali nek ti je sa srecom
aca dexter je napisao(la):DA da c20xe 110kw u kadeta koji je laksi od 1000kg raxbija ,s ubrzanjem! dobar opelcic cuwaj ti to ! u odlicnom je stanju!
Taj sam taj sam glavna potpora hehehe ma nisam radio ja nista beze se usliko imam ih ja milion s masnim rukama ali nije fer ih stavljat hehe xDAl_Galone je napisao(la):Nego sto mi je poznat ovaj mehanicar!
Da nije slucajno stajao pored ograde u Mostaru na SR-u?
Ja sam mu mahao
Zamasti te ruke malo
Ovako:
Slazem se u potpunosti brate od starog golf 2 i ja kađurinu a buraz bengu ppk_vwfan_ je napisao(la):badboy je napisao(la):badboy je napisao(la):inace nevolim kadeete brate ...ali nek ti je sa srecom
Golfa i Kadetta moras voljeti