z3k4 Član 07.02.2009 #121 Pozz drug auto ti je super no comment ... Nego de mi reci jeli onaj clip snimljen na Glamockoj pisti tako mi izgleda
Pozz drug auto ti je super no comment ... Nego de mi reci jeli onaj clip snimljen na Glamockoj pisti tako mi izgleda
dohc24v Član 07.02.2009 #122 z3k4 je napisao(la): Pozz drug auto ti je super no comment ... Nego de mi reci jeli onaj clip snimljen na Glamockoj pisti tako mi izgleda Kliknite za proširenje... Pozdrav i tebi Jeste,snimano je na Glamockoj pisti kad smo isli na race u B.Luku:123:
z3k4 je napisao(la): Pozz drug auto ti je super no comment ... Nego de mi reci jeli onaj clip snimljen na Glamockoj pisti tako mi izgleda Kliknite za proširenje... Pozdrav i tebi Jeste,snimano je na Glamockoj pisti kad smo isli na race u B.Luku:123:
z3k4 Član 07.02.2009 #125 Ma vidim ja meni nes poznat onaj pravac pa kontam malo pa vidim da si iz Livna i odmah sam znao jer cesto znam da prodjem tim putem:123:
Ma vidim ja meni nes poznat onaj pravac pa kontam malo pa vidim da si iz Livna i odmah sam znao jer cesto znam da prodjem tim putem:123: