Carbon je napisao(la):sad me stid sto sam VW-ovac, na forumu 3 [Uco, Japi, Ekrem ] dobra Kadetta, a sva tri imaju neke bijesne mashine, a Golfovi sve odreda dizlovi :icon_cry:
:lol:
Carbon je napisao(la):sad me stid sto sam VW-ovac, na forumu 3 [Uco, Japi, Ekrem ] dobra Kadetta, a sva tri imaju neke bijesne mashine, a Golfovi sve odreda dizlovi :icon_cry:
GTI FAN je napisao(la):Carbon je napisao(la):sad me stid sto sam VW-ovac, na forumu 3 [Uco, Japi, Ekrem ] dobra Kadetta, a sva tri imaju neke bijesne mashine, a Golfovi sve odreda dizlovi :icon_cry:
Dizlovi ili 1,6 karbasi,ali ima nas koji bar malo osvjetlamo obraz starih Wagena :lol:
GTI FAN je napisao(la):
uco_opc je napisao(la):samo ako se nastavi ovako ,,,ova tema ode u nepovrat jednu 20 stranica prepucavanja :icon_exclaim:
Carbon je napisao(la):ja sam 1.6 karbash ako dozivim da sredjujem svog Golfa [imam 14 godina ] necu vadit ovaj motor i stavljat neki drugi, al' necu ni stavljati stvari tipa GTI body kit ili Rallye front
Evo sto kazu za tog cuvenog i rijeeetkog vagena "The Limited has the same power to weight ratio as that of a modern Lotus Elise, but with handling assisted by 4WD, ABS and EDL (Electronic Differential Lock - Traction Control). It's quicker over the quarter mile sprint than the legendary Lancia Delta HF Integrale, and more powerful than the contemporary BMW M3. :icon_biggrin:Carbon je napisao(la):ovo je bio G60 Limited :lol: :lol: :lol:
shurda je napisao(la):izgleda lexo jos nije legao pod haubu:icon_biggrin: fino mu stoje felge
Little Dragon je napisao(la):Ide li ovaj kadas u karlovac
enesss je napisao(la):uzivo je to 100 x ljepse auto , moramo to sine poslikati kako treba