Član
mtopic je napisao(la):Aleksandar jtd je napisao(la):svaka cast ovo se rijetko vidja
Pa i nije bas rijetko ... Ja ga vidjam skoro svaki dan! :lol:
Bukvalista....
mtopic je napisao(la):Aleksandar jtd je napisao(la):svaka cast ovo se rijetko vidja
Pa i nije bas rijetko ... Ja ga vidjam skoro svaki dan! :lol:
coyotus bastus je napisao(la):Hvala svima na komentarima.
Uskoro krecu dalji radovi na Kadetu:icon_smile:
Dottore je napisao(la):coyotus bastus je napisao(la):Hvala svima na komentarima.
Šta hemijate ti i Srđan :icon_biggrin:
coyotus bastus je napisao(la):Dottore je napisao(la):coyotus bastus je napisao(la):Hvala svima na komentarima.
Šta hemijate ti i Srđan :icon_biggrin:
Imamo mi jos asova u rukavu
lov2xlr8 je napisao(la):predlazem da se informisete koliko kosta cisterna messerova da ide za vama po trkama
KRVOLOK je napisao(la):lov2xlr8 je napisao(la):predlazem da se informisete koliko kosta cisterna messerova da ide za vama po trkama
pa nije to daleko,za 3 potezanja trebace mu 16 kg nitra :lol:
Dottore je napisao(la):KRVOLOK je napisao(la):lov2xlr8 je napisao(la):predlazem da se informisete koliko kosta cisterna messerova da ide za vama po trkama
pa nije to daleko,za 3 potezanja trebace mu 16 kg nitra :lol:
Momci, da to nije previše
4g63t je napisao(la):Svaka čast!
Pravi "every day car" za otići u trgovinu
Nego ajde dogodine u ovo vrijeme ti želim da 2 let-a umjesto xe budu nutra...
KRVOLOK je napisao(la):Zar mislis da dva let motora mogu ici brze nego sad sto ide kadet?
NI U LUDILU
Pa nepostoji nigdje usvijetu auta sa dva LET motora da moze ici visokih 10 ili niskoh 11 sec koliko sad ide kadet na serijali.Nikad LET nece ici u toga kadeta,mogu ici kovani klipovi ili kad bi bas isao na evropski rezultat onda 2x 3.0 redni opelov sestak + kovani klipovi + nitro beskonacno.
Boost beast corsa sa dva let motora i EDS fazom "5" nemoze ici ispod 11 srednjih sec na gumenoj podlozi a jos laksa od kadeta.
LET je promasaj u bimoto koncepciji,neda mi se sad objasnjavati zasto,ali inace dva turbo motora nisu dobra za bimoto vozilo.