hvala drug,,pa neznam mozda i bi,,ali nisu lose ni ove na njemuekrem_ je napisao(la):lijep ti je kadet pravo , felge bi ga kakve otvorile u struku
OmO je napisao(la):Neka je sa srecom, dobar opel
bocha_gt je napisao(la):a vidi mog gsi-a aj dusa me boli nek je sa srecom rece mi drug jedan da je na ovom forumu reko da udjem da ga vidim pozdrav i srecno i calibra je ko avion poslat cu ti slike da je vidis
colibri je napisao(la)::icon_eek: vidi vidi sve se nema a pasulj se s kasikom jede aaaaa SVAKA CAST na masini fino izgleda ovako vidjet ce mo je uzivo samo me ne pustaj za volan :lol: :lol:
shurda je napisao(la):colibri je napisao(la)::icon_eek: vidi vidi sve se nema a pasulj se s kasikom jede aaaaa SVAKA CAST na masini fino izgleda ovako vidjet ce mo je uzivo samo me ne pustaj za volan :lol: :lol:
ehehheheeh hvala drug
ma nije ovo toliko jaka masina:lol:
trizex je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):haha nek si mu reko, bolje brz krsh, nego novo, sporo, dosadno, pouzdano go*no
Ojjj zaboravio sam ti reci Vedinu izvalu od prije par dana - prica s nekime o onom Subaruu, kako se komplikuje vako nako, kad on mrtav ladan - pa normalno, sta ja da pricam unuku, djed ti je imao ispravno auto s klimom koje se nikad nije pokvarilo jebo te to haahahahahah
ma nije problem nikakav kako ti kazes,,moze i 20 metara:lol:colibri je napisao(la):shurda je napisao(la):colibri je napisao(la)::icon_eek: vidi vidi sve se nema a pasulj se s kasikom jede aaaaa SVAKA CAST na masini fino izgleda ovako vidjet ce mo je uzivo samo me ne pustaj za volan :lol: :lol:
ehehheheeh hvala drug
ma nije ovo toliko jaka masina:lol:
eh ako je tako i ako si 2X jaci od mene hocu nekad na crtu kad budemo na Ciljugama al da mi das 2-3 m pride :lol:
aneL-TCE je napisao(la):trizex je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):haha nek si mu reko, bolje brz krsh, nego novo, sporo, dosadno, pouzdano go*no
Ojjj zaboravio sam ti reci Vedinu izvalu od prije par dana - prica s nekime o onom Subaruu, kako se komplikuje vako nako, kad on mrtav ladan - pa normalno, sta ja da pricam unuku, djed ti je imao ispravno auto s klimom koje se nikad nije pokvarilo jebo te to haahahahahah
hahahahahahahahahha ) moraoo sam,kakav kralj
vezano za temu motor predobar da slusaa i dugoo vozi )