Član
e jesi baksuz:icon_sad:
mogo si taj svoj motor sredit generalno i jos bi ti mozda i ostalo para
g0go je napisao(la):pa nije mu ni sada kasno. Neka natovari motor i idemo do co'eka da mu ga vratimo, jer nije odrzao rijec i jer je motor u qrcu...
GreenDevil je napisao(la):e jesi baksuz:icon_sad:
shurda je napisao(la):g0go je napisao(la):pa nije mu ni sada kasno. Neka natovari motor i idemo do co'eka da mu ga vratimo, jer nije odrzao rijec i jer je motor u qrcu...
nece covjek da vrati pare,,slao sam poruku,da je covjek vratio bi pare
to si upravu,,al znas kad covjek hoce vise hp :lol:
GTI FAN je napisao(la):shurda je napisao(la):g0go je napisao(la):pa nije mu ni sada kasno. Neka natovari motor i idemo do co'eka da mu ga vratimo, jer nije odrzao rijec i jer je motor u qrcu...
nece covjek da vrati pare,,slao sam poruku,da je covjek vratio bi pare
to si upravu,,al znas kad covjek hoce vise hp :lol:
Stari zao mi je bas,dobro te guznuo,i pise na bloku koji je motor i nakon sto si mu objasnio ono sto zna a to je da motor nije LET nego XE (i to sprzenih klipova) on nece da vrati pare.Ja takvima kad me zajebu a imam slicnih iskustava kao ti hladno kazem jednu izreku.Dabogda sve pare sto je dobio na lijekove duplo potrosio kad tad,ima jedan konj sto mu i sad to zelim od srca :icon_biggrin:
wade_ je napisao(la):Druže,baš mi je žao,nego natovari motor,ja ću prvi otići s tobom dole,ko ga je*e,ako ćemo se biti,biti ćemo se,ako ćemo biti bijeni,biti ćemo .Nisu to male pare da tek tako pređeš preko toga.
pioneer_09 je napisao(la):joj sranja... Ja bi to natovario i vratio covjeku:icon_mad: Nisu male pare. Ni para ni motora:icon_mad:
B.M - Floyd je napisao(la):Jeste l normalni vi?