kadet voznja u 2 i 3 brzini

kadet voznja u 2 i 3 brzini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
posto nezz gdje da stavim temu najlakse mi je ovdje,,
imam jedno pitanje;:da li se vama desavalo na autu da poslije nabijanja do maximuma u 2 i 3 brzini auto jednostavno popusti poslije 7000 obrtaja ,,kontam da je tu negdje posto nemam obrtaja na satu.,,znaci stisnut gas do kraja idem 100 u drugoj i poslije samo popusti nije naglo ali popusta:icon_rolleyes:a takodje i u trecoj ,,je li to problem do motora ili je pri kraju motor,,prije mjesec dana sam mijenjao motor bio je projekat iz 44 kw u 51kw:lol: motor je i prije bio stiskan svaki dan dok je bio i u bijelom kadetu ,:icon_sad: eh sad zna li neko u cemu je problem i da li se nekome to desavalo pitam ozbiljno:icon_question::icon_question:

Početnik
ArminM je napisao(la):
ne mozes ti ic 100 drugom brzinom, prvo to

¸Jesi siguran da nemoze..Dobro nezz kakav mu je ali ako mu je F10 mjenjac sigurno da moze ici...:icon_biggrin:

@MTR-to za obrtaje stoji ;)

Član
ArminM je napisao(la):

isao sam i preko do 105 max,,nekontam zasto da nemoze ,,bitan je mjenjac dugi i to je to ,,ali bukvalno samo sto klipovi neiskoce ispod haube

Član
moze po satu vjerovatno ;)
kao trece ti izgleda ocekujes da s 51kw hvatas brzine iznad 200km h :lol::cool:
ako u drugoj nabijes 100 na sat, ne ocekuj da u 4toj nabijes 200:cool:
mislim da ti je auto sasvim regularno;)

Član
MTR je napisao(la):
ArminM je napisao(la):

a kao drugo nema teorije da taj motor nabije preko 6200 obrtaja
[/quote

ovo prvi put cujem,,zato sto sam u bijelom kadetu imao obrtaje na satu..1 i 2 sigurno do 7000 ,,ako nevjerujes stavit cu onaj sa obrtaljkom pa ti snimit,,ali moram i km sajlu zamijenit zato sto nije isti ulaz na satu

Član
AnDel je napisao(la):
moze po satu vjerovatno ;)
kao trece ti izgleda ocekujes da s 51kw hvatas brzine iznad 200km h :lol::cool:
ako u drugoj nabijes 100 na sat, ne ocekuj da u 4toj nabijes 200:cool:
mislim da ti je auto sasvim regularno;)

nisam to ocekivao sigurno:lol:
do 170 max 5 tom brzinom.ali nisam vracao u 4,,nisam jos probao,,zato sto 5 dodje do 5000 obrtaja max.

edo_benz je napisao(la):
nije to nista,par puta ga potegni i kupis sebi drugi motor i hajmo dalje :cool:

pa djesi zivinice,,blizu smo;)hehehehe...ovo ide na prodaju aBd..samo da nadjem kakvog terena i posla i na ljeto 2.0 masina;)

MTR

Član
probaj to na 170 iz 5 u 4-tu ima da letis :lol: , usput stavi satorsko krilo na haubu da pofata klipove kad podju izletat iz motora .
ti si neki opasan rejser :D

Član
jusuf je napisao(la):
Ja sam jednom prilikom u leru zakuco kazaljku, dok sa, ceko zeleno da se otvori, ziva istina...

blizu smo druze lukavac tuzla ako hoces mozemo probati,,nije nikakav problem,samo sto mi je trenutno alnasaer kod majstora ,,pa nije frka doci druze ako mislis da serem nesto u vezi ovog ;)

Član
MTR je napisao(la):
probaj to na 170 iz 5 u 4-tu ima da letis :lol: , usput stavi satorsko krilo na haubu da pofata klipove kad podju izletat iz motora .

izgleda da niko nije procitao pitanje al hajd nebitno..nit sam kakav rejser ni nista,,samo volim cijepat ono sto se ima,,pa makar i sa 1.3 ako me razumijes;)

MTR

Član
shurda je napisao(la):
MTR je napisao(la):

izgleda da niko nije procitao pitanje al hajd nebitno..nit sam kakav rejser ni nista,,samo volim cijepat ono sto se ima,,pa makar i sa 1.3 ako me razumijes;)

ma razumijemo mi tebe al problem je sto ti nas ne razumijes :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.