hafaR_ABF je napisao(la):
GSI je zmaj ali GTI ga drzi :lol::lol::lol:
dobar kadrija nek te sluzi kako treba
hahahahaahha :lol:
hvala druze
sole_boy je napisao(la):
zahvaljujem
Got2b je napisao(la):
Fin kashljo
Hajde bitno je da se nesto mijenja da se nesto radi , nek je sa srecom sad sa ovim
hvala druze,,pa nadam se da necu vise mjenjat,,ovo mi je 4 kadilak,:lol:
Start je napisao(la):
vazda imao zelju na kadju s ovim luuudim motorom
Puno predjeni kilometara,dobar kadjo
bgm ovaj ide pravo dobro spram onog prije sto sam imao
hvalaa:icon_smile:
edin.m je napisao(la):
Benny_BMW je napisao(la):
edin.m je napisao(la):
Odlican GSI nek je sa srecom
Ako nije tajna gdje si ga kupio nesto mi je poznat.
U Maglaju je kupljen ako se ne varam? Od onog ludog tj sto ga przi stalno,pa se svi zale na njeg a tvoj bivsi Kadet je vec bio nekad kod njega...Uglvnom Kadet mi se pravo sviđa zelim ti puno srece i sexa u njemu sad ti je lakse 4 vrata jbga samo ga izbaci kroz prozor i otresi da ne prljas đaba sjedista to kad zakori ni Domestos nece oprat :lol:
Jest iz Maglaja pozno sam ga po ovoj haubi i ovoj 4-toj slici al, nije kupljen od tog momka sto ti mislis
upravu ste pola pola
kadet onaj bivsi je kupljen u maglaju od mirze bocica,,imao je i calibru crvenu cini mi se i golfa nekog prije,,,a i ovog je vozao taj mirza pa prodao ovom covjeku jednom sto se bavi gsi-evima i ima 3-4 motora rasklopljena 2.0 16v.,,tu negdje zivi par kilometara od maglaja sad nezz kako se mjesto zove,,imao je prije 2 bijele linije preko auta pa je farban skroz u crnu
ali uglavnom iako je forsiran kao i svaki gsi,,ovaj bas čupa bolje nego onaj prije sto sam im'o:icon_smile: