daki Legend 07.05.2008 #2 Woow covjece, extra si ovo nacrtao. Nemogu da vjerujem kako mocno izgleda,... Skino si ga svaka cast..
Woow covjece, extra si ovo nacrtao. Nemogu da vjerujem kako mocno izgleda,... Skino si ga svaka cast..
tibor987 Član 07.05.2008 #4 Brate Igy za crtez sam zino do poda majke mi, nacrtao si ga do jaja mocno, nigdje nisi perspektivu fulio...imas li nam jos radova za pokazati ?
Brate Igy za crtez sam zino do poda majke mi, nacrtao si ga do jaja mocno, nigdje nisi perspektivu fulio...imas li nam jos radova za pokazati ?
Fele Putovanja.ba Administrator 07.05.2008 #11 Ja znam da je sinoc cistio po folderima... Kad vam sad dodje i kaze nisam to ja crtao nego naletio na sliku od svog auta sto mi je jaran uradio :lol:
Ja znam da je sinoc cistio po folderima... Kad vam sad dodje i kaze nisam to ja crtao nego naletio na sliku od svog auta sto mi je jaran uradio :lol:
Dino Član 07.05.2008 #13 djulba je napisao(la): ništa ne zaboli kao sječanje na staro voljeno auto... Kliknite za proširenje... Uh jos kada ga vidis razbijenog... Ma zalost...
djulba je napisao(la): ništa ne zaboli kao sječanje na staro voljeno auto... Kliknite za proširenje... Uh jos kada ga vidis razbijenog... Ma zalost...