miki321oc je napisao(la):MFD navigacija za passata 3bg
(odgovara i od golfa IV, bore i ostalih VW tog godista )
![]()
almyr je napisao(la):miki321oc je napisao(la):MFD navigacija za passata 3bg
![]()
sretno u potrazi drug, ja sam to trazio dugo i nisam nista uspio iskopati, sta sam bio ansao nije bilo ispod 1000KM,
a treba dosta nekih stvar treba plug&play adapter,nazad dzekovi,2 din centralna konzola, antena,cd-changer,
jedino sto je origigi vw,a navigacija je bez veze, niti se moze dvd, ni mp3 koristiti, slaba je pravo...
na ebay, da se kupi sve, ukljucujuci kablove ,antenu,i originalni tv tuner, izadje iz njemacke oko 600-700Eur.....
ja sam odustao najvjerovatnije od ove MFD1, i vise se isplati onu kinesku repliku uzeti, ima i wireless net,dvd,mp3,usb,bluetooth.....bas mnogo mogucnosti....
sretno u potrazi
aha to je super stvar,znam kako izgleda gledao sam po ebayu,miki321oc je napisao(la):almyr je napisao(la):miki321oc je napisao(la):MFD navigacija za passata 3bg
![]()
sretno u potrazi drug, ja sam to trazio dugo i nisam nista uspio iskopati, sta sam bio ansao nije bilo ispod 1000KM,
a treba dosta nekih stvar treba plug&play adapter,nazad dzekovi,2 din centralna konzola, antena,cd-changer,
jedino sto je origigi vw,a navigacija je bez veze, niti se moze dvd, ni mp3 koristiti, slaba je pravo...
na ebay, da se kupi sve, ukljucujuci kablove ,antenu,i originalni tv tuner, izadje iz njemacke oko 600-700Eur.....
ja sam odustao najvjerovatnije od ove MFD1, i vise se isplati onu kinesku repliku uzeti, ima i wireless net,dvd,mp3,usb,bluetooth.....bas mnogo mogucnosti....
sretno u potrazi
kod mene je sada double din MCD ona monohromatska
na njoj imam USB,mp3
kupi se onaj adapter XCARLINK ja mislim da se zove i ide kao dodatni CD changer
instalacija spremna
tv tuner i DVD box ima u paketu na ebay-u
ja ne mislim dati vise od 500KM za nju
jesu replike bolje po fukcijama ali po kvalitetu su lose